reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok : hej :) ja slucham przeplatajac innymi od kilku godzin i wciaz nie moge wyjsc z podziwu :)
skubana mala, nie dosyc ze ma glos jak dzown to jesczze jakie nogi w szorciku ;) hahahaha

w dwoch miejscach jej nie wyszlo ale jesli ktos sie nia zajmie to na pewno mozna z niej cos zrobic :) glos ma rewelacyjny :)

reklama
witam sie poniedziałkowo-dziś pewnie bede pierwsza bo wszystkie jeszcze śpicie ,a że mój Tom poszedł do pracy( :(((( )
to jestem sama z dziećmi-w weekend śpia do po 8 a dziś obudzili sie o 7.30 i nie ma wybacz-trzeba wstać..teraz rysują a ja już poodkurzałam,pranie sie pierze i z kawką na bb..

dzieki Wam za wsparcie i zrozumienie...1szy maj zawsze jest cięzki dla mnie..
mieliśmy od 16 do 19 wczoraj gości-znajoma(42) lata ma już 2 synów-18 i 20lat a teraz w lipcu rodzi Maję....
trochę zapomniałam bo było miło i nie było kiedy mysleć....

Jos- mój net tak wolno chodzi ,ze nie ma bata ,zeby posłuchać piosenki...mam na karte Orange:(

Oliwka- super ,ze spotkanie z Just takie udane:)

Balbinka- a a Ty gdzie??????

pozdrowienia 4all:)

Dziewczyny heeeeeeeeelp testowałam i jest bladzioch boooooże ja zaraz zamdleje co mam robić?

ja właśśnie nie umiem wyśle ci ci tylko daj mi swój numer na prw bo mi sie kontakty pokasowały

Witam sie!

Jeeeeju, wiedzialam kiedy wleciec!!!!!!!!!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ewula - kochana moja!!!!! Specjalnie dla Ciebie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Zycze Ci z calego serduszka mocnej pieknej kreseczki jutro!!! I juz po cichutenku gratuluje!!! Czekam na fotke!!!

Pozdrawiam wszystkie babeczki!

Ostatnia edycja:
mama wysłałam

zaraz bede leciec na bete
dziś mam wizyte u gina jak to dobrze ze nie odwołałam

i co ico?

bladzioch nie?

Ostatnia edycja:
Mary- cześć kochana:tak:
pogłaskać brzuszek

EWULA- to nie bladzioch-test jak marzenie!!!!!!!!!

jesteś w ciąży:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

poczekaj do terminu @ i powtórz-albo najlepiej bete i dzwon do gina umówić termin za 2 tygodnie-a teraz łykaj folik i nie dzwigaj:tak::tak::tak:

no widzisz-dziś masz wizytę-no to suuuuper!!!!

reklama
Ewa - no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za bete i wizyte!!! :-):-)

Mama - milego dnia Ci zycze! :happy2::happy2::happy2: Brzuszek poglaskany, a dla Ciebie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry