reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola- smacznego :))))
ja też tak mam..

Młodam -witaj..lekko nie jest..

a ja narazie nie czytałam o bin ladenie...
dzieci mi nie dają...ciągle cos-płatki,jabłko ,ciastko...matko ile oni jedzą....:)
poukładali puzle i znowu są koło mnie -malują...

reklama
Cześć :D

Ewula super, wielkie gratulacje!!!!!

Poczek
a ja u Ciebie sytuacja??

Pozdrawiam wszystkie laseczki :)

Mama żebyś wiedziała... ehhh co za czasy.
A co do karmienia dzieci, to niektóre lepiej ubierać niż karmić ;-)
Ja też małe pranko robię, jeden koc już wisi i się suszy, przy takiej pogodzie pewno dziś nie wyschnie, kolejny w drodze.

u mnie kosz z pranie az kipi... a w sobote 3 razy pranie robilam:-/ ale z nas brudasy...
mama mialas krzyczec , tak?:-)
pysia widze ze masz takie podejscie jak ja.wstal zdjecie brzusia, pociesz oko
mlodam byle do soboty, szybko zlecie.
hej rureczko

rurka - u mnie po zabawie. temp spadla. test dobitnie negatywny.

Wiola- nie bede krzyczeć ..jedz do woli-jutro bedzie lepiej:)

Pok-przykro...
Oliwka- ale miałaś przygodę...noś majty:))))))))))

Rurka- cześć,jak sie trzymasz???

Pysia- a gdzie o nim mówią??

Wiola :*

Poczek strasznie mi przykro :( tulam :*

Mamitka nawet nie jest tak najgorzej... nadrabiam towarzyskie zaniedbania, wzięłam się za mycie okien, sprzątanie, prasowanie, gotowanie, układanie ciuchów w półkach, czytam książki i jakoś powoli się ten czas ciągnie.

Ewula
możesz mi kochana przypomnieć ile cykli się staraliście ? :)

Oj Mama:))) Kto myśli o majtach po nocnych przygodach z mężem/:)))
Ja tam swoim zaaplikowałam kanapkę z nutellą,sobie też:) Zaraz się zwlekę po kawę,nic mi się nie chce:) Najważniejsze,że nastrój dobry.

Ewula przekazuję gratki od Just:))) Trzyma &&&& za Ciebie:) I tęskni za BB:)

Rurka podziwiam:) Ja to bym pewnikiem leżała i tv oglądała:) Leń jestem:)

Pok w następnym się pewnie uda:) Trzymam &&&&

Możecie mi powiedzieć coś więcej na temat wiesiołka?Kilka razy słyszałam a nie wiem w jakiej formie i jak się przyjmuje?Wczoraj widziałam w aptece suplement diety,wyciąg z wiesiołka...to jest to? paczka 60tabl.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry