reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ooooooooooooooooooooooooooo wielkie gratki dla Ewci i Mikołaja!!! :)

hej :)))

Dobry wieczór ;-)

Padam z nóg .
Byliśmy na zakupach w CAREFURZE ;-)

No a później K.. postanowił poukładac wyszstkie ciuszki Rafałka :-)
No i mu mowie ze mu pomoge w tym układniu a oc do mnie : " Że nie ze sam da sobie rade . Ze to takie trudne nie jest "
I normalnie jak tak na niego patrzałam jak dokładnie to układa to az mi sie łezka w oku zakręciła :-)

No a teraz jem sobie kukurydze :-)

jEST tu ktoś ?

W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami!
Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem, czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później.

CUDOWNE ....

Kochane uciekam spać ;-)
Karaluchy ;* ( ;

super to :))

hej
mozecie puscic&&&&&&&&&&&&&&&&&& , @ przyszla w nocy
jestem zla i zawiedziona.

Wiola przykro mi :'((((((((((((((((((((((

pa pysia zdrowiej!!

made przeze mnie jedna kaczka skończyła przedwcześnie w rosole :zawstydzona/y:

nie no hehhe dobre :-D bidna kaczka

Sms od Ewci 3004
Dziś urodził się nasz Synuś, Mikołaj Karol, 3280g szczęścia i 54cm cm miłości:)

gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mama trzymaj sie jakos !! :(

hej niedzielnie i pierwszomajowo :)

ewcia : OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! weszlam na BB liczac ze beda juz jakies wiesci, choc nie wiedzialam na ktora mialas zaplanowane CC :)
Duzo radosci i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo szczescia zycze!!!! ucalowac synusia!!!!!!

dziewczyny dziekuje wam za wasze &&& i wsparcie :) bardzo!!! :)

asionek : nie pamietam mamuski z pazdziernikowek, w sumie to b. krotko tam goscilam... :( ale moze chodzi ci o mamuske23? bo dziewcyzna o takim nicku jest teraz na grudniu2011 ???

wiolka : bardzo mi przykro :( nie poddawajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama : tule kochana mocno...

mlodamamusia : piekna historia :)

boogie : wracaj szybko !!!

ktos pytal o zdjecie... pisalam juz kiedys ze nam poldus zepsul kompa, na tym nie moge dac sobie rady... wgralam juz nawet ponownie program od naszego aparatu ale szkopul tkwi w tym ze w poprzednim kompie kolega wgral mi jakis taki program czy cos ( nie wiem dokladnie co to jest) , ze moglam zmniejszac rozmiar fotek na samll medium i large
i wtedy wgrywalam zalaczniki
a tera ztego nie mam i choc od cwzoraj mam juz troche zdjec na kompie po wgraniu programu to doopa blada bo maja za duzy format i nie przechodza... i nie mam bladego pojecia jak zmniejszyc ich rozmiar ( nie na aparacie, bo chce miec dobra jakosc), ale juz na kompie : wybrac kilka pojedynczych i zorbic ich kopie w rozmiarze small i wtedy wstawic...
eh tak to jets jak sie nie zna na informatyce...

Cześć :)

Wola :(

Mamita :((

Kocurek. Asionek, Oliwka, Made, Pok, Wisienka, Jos, Młoda cześć:-)

Ależ mam kaca... zdecydowanie martini mi nie służy :zawstydzona/y:

Ewcia gratuluje kochana ;* !!:-)
Teraz tylko kolej na mnie i na Just :-)

Rurka biedactwo :*

Ostatnia edycja:
asionek : dzieki! tylko ze ja nie chce zmniejszac zdjec online wogol jakos nie lubie jak zdjecia sobie gdzie sna web fruwaja
dlatego wole wybierac w dossier zdjecie i zmieniac je na moim dysku, na moim komputerze a nie online :)
sprobuje cos obczaic :)

dostalam 1majowe konwalie i tulipanka od moich chlopakow :)

a teraz ide wykonywac bardzo niewdzieczna robote : sprzatnac kuchnie i umyc lodowke... BLEEEEEEEEEEEE

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry