hej niedzielnie i pierwszomajowo
ewcia : OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! weszlam na BB liczac ze beda juz jakies wiesci, choc nie wiedzialam na ktora mialas zaplanowane CC
Duzo radosci i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo szczescia zycze!!!! ucalowac synusia!!!!!!
dziewczyny dziekuje wam za wasze &&& i wsparcie
bardzo!!!
asionek : nie pamietam mamuski z pazdziernikowek, w sumie to b. krotko tam goscilam...
ale moze chodzi ci o mamuske23? bo dziewcyzna o takim nicku jest teraz na grudniu2011 ???
wiolka : bardzo mi przykro
nie poddawajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama : tule kochana mocno...
mlodamamusia : piekna historia
boogie : wracaj szybko !!!
ktos pytal o zdjecie... pisalam juz kiedys ze nam poldus zepsul kompa, na tym nie moge dac sobie rady... wgralam juz nawet ponownie program od naszego aparatu ale szkopul tkwi w tym ze w poprzednim kompie kolega wgral mi jakis taki program czy cos ( nie wiem dokladnie co to jest) , ze moglam zmniejszac rozmiar fotek na samll medium i large
i wtedy wgrywalam zalaczniki
a tera ztego nie mam i choc od cwzoraj mam juz troche zdjec na kompie po wgraniu programu to doopa blada bo maja za duzy format i nie przechodza... i nie mam bladego pojecia jak zmniejszyc ich rozmiar ( nie na aparacie, bo chce miec dobra jakosc), ale juz na kompie : wybrac kilka pojedynczych i zorbic ich kopie w rozmiarze small i wtedy wstawic...
eh tak to jets jak sie nie zna na informatyce...