reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hmm...na kaszel to ja tylko sok z cebuli.

młodamamusia - witaj śpioszku :-D)))

Kocurek - ja tak kochałam małe kaczuszki i kurczaczki...niestety ta miłość okazała się śmiertelna :((( zbyt mocno ją okazywałam...

Ostatnia edycja:
reklama
made własnie muszę zrobić ten syrop hy hy hy....

Lecę kobietki
Pa

Ostatnia edycja:
pa pysia zdrowiej!!

made przeze mnie jedna kaczka skończyła przedwcześnie w rosole :zawstydzona/y:

nawet bardzo... :zawstydzona/y: a jak zjadłam to usłyszałam, że to z tej kaczuszki co złamała nóżkę uciekając przede mną .... :szok:

Kocurek - głupia kaczka...mogła nie uciekać :-D)))) hahahaaa przepraszam, ale mnie ta historia rozbawiła. Oczywiście szkoda kaczki.....bardzo szkoda :)))))

Pogoda u mnie fatalna, leje, wieje, nic tylko w domu siedzieć i bąki zbijać ;)))

nie no ... zapraszam do Wrocławia :-) bezchmurne niebo, pełne słońce :-)

Wygrałam z górą garów !!

Kocurek - no dzisiaj zachodnia strona wygrywa :-) podobno jutro ma się to zmienić :p
A w którym Ty będziesz tygodniu jak będziesz miała robione połówkowe ? Bo wspominałaś coś o czerwcu...

made :confused: no dajże spokój - miałam komisyjny z matmy w liceum, a Ty mi takie pytania :-D
hmmm... teraz jestem w 17, a usg mam na 6 czerwca :dry: ...... 22-23 wypada tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek :-D:-D:-D weź bo padnę jak leżę....Komis z matmy ?????? Ja byłam kochana nieklasyfikowana z..............wychowania fizycznego, bo nie uczęszczałam na lekcje basenu, a zwolnienia nie miałam ;)))) Wyobraź sobie mnie na sali gimnastycznej robiącej przewroty w przód i w tył przy pani dyrektor :-D)))) ech..,to były czasy...

Idę na "Przepis na życie" bo w zeszłym tygodniu mnie zmogło...
Do później ;)))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry