reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia ja tez tak ostatnio miałam budziłam sie co godzine i później nie umiałam zasnąć to chodziłam po całym mieszkaniu ;-) .
A teraz to jak się przebudze to tylko zrobic siusiu i spie dalej ;-)

reklama
pok witaj w ten słoneczny majowy weekend :))))))))))))))))))))))

pysia a co takiego z tym prosiem????

Pysia no to ;-) zdrówka Ci zycze ;* i nocy przespanych ;*
Ja tezraz śpie póki moge bo niedługo juz se nie pośpie do 11 :-)

pysia hahahaha to mi się przypomniała taka miniświnka wietnamska chyba, na you tube kiedyś widziałam - istny szczeniak z niej był :-D:-D:-D A mój znajomy kolega z pracy wynajmował z żoną mieszkanie wspólnie z małżeństwem, które właśnie z takim małym świniaczkiem sobie żyli :szok::-D:-D

Z płatków to u mnie od zawsze owsiane na szczycie :-)

ej no :-D pysia ale świnki naprawdę są takie kochane :tak: ja jak byłam wczesną nastolatką to na wegetarianizm sie przerzuciłam na dwa lata, bo nie mogłam zwierza zjeść :-(

Ale mam górę naczyń w zlewie od wczoraj :szok::dry:

Pysia no a kiedyś to potrafiłam spać do 14 nawet :-)
No korzystam bo potem nie bedzie kiedy :-)
Chyba ze w przerwie pomiędzy cycem a pampersem :-D

Cześć :))))))

Małe sprostowanie: prosiaczek był mały, grzeczny o wielkim serduszku :-D))))) Pluszowym !!!!!! hahahaaaa szalone kobiety :-p

pysia - zażywałaś Tantum Verde ?

Kocurek - wybierasz znaczy dwie lury ;-))))))) ja mam pozwolenie na trzy :) NORMAL

Olivka - pozdrów just, i niech szybko montuje internet.

Wisienka - przyjemnego grillowania ;)))

mamitka - współczuję Ci tych wspomnień :((( WAM !

reklama
Aaaaaaaaa :-) made idealnie - akurat mi sie woda zagotowała :-D .... naprawdę myślałam, że to prawdziwy prosiaczek był :-D - bo sama dręczyłam w dzieciństwie swoją miłością kaczki, barany, kozy, źrebaki, gęsi ... co popadło :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry