reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Byliśmy u znajomych,miało być 30 min a zasiedzieliśmy się:) Mały grill,dzieciaki się wybawiły i już jesteśmy w domku:)
Jutro jedziemy do oceanarium:)
Boooogieeeeeeeeeeeee nadciągam:)))
Bogusia biedna siedzi w nowym mieszkanku bez neta:(

reklama
Dobry wieczór ;-)

Padam z nóg .
Byliśmy na zakupach w CAREFURZE ;-)

No a później K.. postanowił poukładac wyszstkie ciuszki Rafałka :-)
No i mu mowie ze mu pomoge w tym układniu a oc do mnie : " Że nie ze sam da sobie rade . Ze to takie trudne nie jest "
I normalnie jak tak na niego patrzałam jak dokładnie to układa to az mi sie łezka w oku zakręciła :-)

No a teraz jem sobie kukurydze :-)

jEST tu ktoś ?

W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami!
Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem, czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później.

CUDOWNE ....

Kochane uciekam spać ;-)
Karaluchy ;* ( ;

Ostatnia edycja:
witajcie

Wiola- :((( tulę

Palemka- ;*

Mamusia- pieknie z tymi blizniakami...

Oliwka- ucałuj ode mnie Just!!

Wisieńka- dla Ciebie ogromny buziak...Ty wiesz..

kochane u mnie dziś mija 7 lat od pierwszej straty -zaczęło sie wszytko o 9-ból ,skórcze,krwawienie i "skończyło" szpitalem o 16.00 a tam ciąg dalszy traumy....

zawsze w ten dzień dodatkowo jest mi cięzko bo wszędzie wszechobecna radość a ja-my z Tomem -tak cierpieliśmy...

dziś raczej nie popiszę....

Dzień dobry :)

mama :* i przytulenia...

mlodamamusia śliczne to o bliźniakach... :) i jak ładnie, że tatuś Rafałka się angażuje :)

wiola przykro...

jos wspaniałe wieści :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

boogie neta montuj raz dwa !!!!

palemka !!!!! :) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
Wiiiiitaj pysiaczku aaaaale mi się ziewnęłoooo.... :)

oliwka grill, oceanarium :)))) ładny weekend :))))

made ale, że ten prosiaczek to on żywy prawdziwy był ?????? :))))))))))))))))))))

Idę po dolewke kawy...

Dobry dzień ;-)
ale sobie pospałam ;-)
I sie wyspałam :-D
A teraz siedze przed kompem z płatkami miodowymi :-)

Mamita buziaki ;* tule słońce;**
Wiola :-( przykro mi :-(
Kocurku no no bedzie z niego tatuś ;-) .
powiedział ze obowiązkowo z synem bedzie chodzic na mecz :-) i obowiązkowo bedzie musiał mu zakupic dres z NIKE he :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry