reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos super, bardzo się cieszę :-D
Made to 16 koniecznie foteczki bejbika :-D

Pysia, Just, Asionek, Kocurek, Serg witojta :-)

A mi już troszkę przeszło, byłam na zakupach, odwiedzili mnie imieninowi goście, wieczorem się umówiłam z przyjaciółkami i odliczam do testowanka :tak:

reklama
witam sie :)
sorki ze malo bywam ale tesknie i pamietam o was, mam nadzieje ze wy tez pamietacie i tesknicie :)
ogarniam magisterke, duzo spraw w domku i ogolnie czas ucieka, ale wlecialam na momencik sie przypomniec i tak przejzalam tylko ta strone
i... pysia nie wiem czy jestes chora ale cos o cholinexie doczytalam, mnie lekarz jak bylam w ciazy pozwolil tantum verde i faktycznie na opakownaiu pisze ze mozna stosowac w ciazy, poza tym plukanie gardla szalwia pomaga, zdrowka zycze

sergii, agapa GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!!!! krzysia mi pisala ze zafasolkowalyscie, ciesze sie strasznie i zycze zdrowka

kochanie nie gniewajcie sie ze malo bywam, bede zagladac sporadycznie, a po obronie obiecuje ze wiecej czasu tu poswiece:)

buziaczki i trzymajcie za mnie mocno wszystkie kciuki, bo przeciez ja nadal staraczka :)

made ojej jak fajnie - uwielbiam wiosenno-letnie burze i deszcze.... jesienne też :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

oliwka no ja nie wiem - mnie w ogóle nie ciągnie do dziecięcych fatałaszków i takich tam... a jak widzę różowo poubierane królewny to wręcz mnie trzęsie ;))))))))))) dziecko bardziej jakoś instynktownie jest dla mnie ważne jako żywa istota, w wymiarze czysto biologiczno-zwierzęcym... jak misiaczek był malutki to tak mną targały te instynkty, że bym dosłownie zagryzła kogokolwiek kto by mu zagrażał.... a takietam kolorki, ciuszki.... to są zabaweczki, słodkie dodatki do faktycznego cudu natury :))))))))))

Wymądrzyłam sie i spadam :-D bo jeszcze dostanę :-p BUZIAKI !!!!!

Masz racje:) Mnie tez mdli od różu i falban:)))
Ninka nosi na codzień rurki albo zwykłe jeansy lub legginsy,podkoszulek i na to sweter lub skóra,buty?Adidasy lub trampki:)))

Dodam,że najbardziej mnie przerażają kitki na środku głowy i setki spinek i gumeczek:(((( BLEE

jestem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA KCIUKASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przydaly sie bardzo :)

z Dzidziulkiem wszystko w porzadku :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Slyszalam serduszko, widzialam go przez kilka minut :)
Gin okreslil mi termin na 19 grudzien, choc wg moich obliczen i kalkulatorow wychodzi raczej 12-14. ale tu sie jakos inaczej liczy :)
NO za termin oficjalny przyjmuje termin specjalisty, wiec porod na 19.12.2011 :)

Nie musze chyba pisac o uldze i euforii jakie nami dzis szastaja :)

Kocurek : mysle ze jestes w zupelnosci normalna :)
serg : pieknosci perelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiolka : &&&&&&&&&&&&&&&&& ciag dlaszy :)
mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rurka : 3maj sie mocno!
oliwka : jak zatoki?
just : ochlonelas juz troche ????

poldeczek spi, a ja czekam az maz przyniesie obiad bo swietujemy dzis :) taralalalallalalalalalalala :)))))))

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))
Dzięki,lepiej już ale wciąż boli:(

witam sie :)
sorki ze malo bywam ale tesknie i pamietam o was, mam nadzieje ze wy tez pamietacie i tesknicie :)
ogarniam magisterke, duzo spraw w domku i ogolnie czas ucieka, ale wlecialam na momencik sie przypomniec i tak przejzalam tylko ta strone
i... pysia nie wiem czy jestes chora ale cos o cholinexie doczytalam, mnie lekarz jak bylam w ciazy pozwolil tantum verde i faktycznie na opakownaiu pisze ze mozna stosowac w ciazy, poza tym plukanie gardla szalwia pomaga, zdrowka zycze

sergii, agapa GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!!!! krzysia mi pisala ze zafasolkowalyscie, ciesze sie strasznie i zycze zdrowka

kochanie nie gniewajcie sie ze malo bywam, bede zagladac sporadycznie, a po obronie obiecuje ze wiecej czasu tu poswiece:)

buziaczki i trzymajcie za mnie mocno wszystkie kciuki, bo przeciez ja nadal staraczka :)

Trzymam &&&&&.Fajnie,że wpadłaś:)))
Ja gotuję Spaghetti:)

dzieki dziewczyny :)
a maz nie byl, znaczy byl ale pilnowal urwisa na korytarzu, ale to nic
i tak sie cieszyl a fasolinke widzi na mega zdjeciu A4 :)

Nici z randki...Wykąpałam się,wypachniłam,ubrałam a tu Oliwka z tekstem,że nie chce do opiekunki:(((
Wkurzyłam się...ni i pogoniłam do lekcji.Wyskoczyliśmy z mężem na kawkę,wzięliśmy Ninkę i strasznie źle się poczułam,musieliśmy szybko wracać:(

Made- gratki dobrej wizyty:))

Jos- cieszę się ogromnieeeeeeeeeee,ze wszystko si!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze jak super-przesyłaj mi tu prywatne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pozostałe babolki pozdrawiam:)

Gumisia :*:*:*:*

reklama
jestem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA KCIUKASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przydaly sie bardzo :)

z Dzidziulkiem wszystko w porzadku :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Slyszalam serduszko, widzialam go przez kilka minut :)
Gin okreslil mi termin na 19 grudzien, choc wg moich obliczen i kalkulatorow wychodzi raczej 12-14. ale tu sie jakos inaczej liczy :)
NO za termin oficjalny przyjmuje termin specjalisty, wiec porod na 19.12.2011 :)

Nie musze chyba pisac o uldze i euforii jakie nami dzis szastaja :)

Kocurek : mysle ze jestes w zupelnosci normalna :)
serg : pieknosci perelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiolka : &&&&&&&&&&&&&&&&& ciag dlaszy :)
mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rurka : 3maj sie mocno!
oliwka : jak zatoki?
just : ochlonelas juz troche ????

poldeczek spi, a ja czekam az maz przyniesie obiad bo swietujemy dzis :) taralalalallalalalalalalala :)))))))

Jos super , ze jest wszystko ok !!!! ciesze sie bardzo :)))
a foteczka gdzie ??
wiesz pamietasz Mamusie z naszego watku pazdziernikowego ?? tez poronila i wyobraz sobie , ze tez jest w ciazy znowu i podobnie jakos ma termin do ciebie !!! niezle hehe ciesze sie razem z wami :)))

jos aaaaaaaaaaa jakie milusińskie wiadomości - gratki kochana :))) super, że serduszko bije to najwazniejsze... i mąż był z Tobą w końcu?:-)
kocurek, made szczerze jakiś czas temu podobało mi się robienie z dziewczynek dosłownie "lalek" różowe kolory itp... a teraz to działa na mnie widok "małego mężczyzny" - tak mi się podobają takie ciuszki chłopięce, że szok... jakieś kamizeleczki czy fajne bluzy... normalnie odlot
made smacznego - a i ja muszę chyba się wziąść za jakiś obiad tylko kołderkę musze opuścić na parę chwil...

oj tez uwielbiam meskie ciuszki !!!
wczesniej moglam sie wyrzyc , bo siorki maja synkow , a teraz wyglada na to , ze i ja bede miala wiec bede szalec :)) cudne sa teraz te ubranka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry