reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku co to za śmiechy ? ;-) ale masz humorek :-D
Pysia staram się nie myśleć o kiełbaskach :-)
Zdrówka zycze kochana;**

reklama
:-D)))) ja mam w ogóle dużo takich talentów...
Właśnie mi koleżanka napisała, że będzie miała córeczkę :))))))) dzisiaj miała połówkowe, bardzo się cieszy, bo u niej i u męża w rodzinie same siusiaki ;-)

hehe :-D
Pysia a ty juz zakupiłaś jakies ciuszki ?;-)
Made gratuluje koleżance córci;*

Moim znajomych rodzą się same synki koleżanka niedawno urodziła synka. Mało dziewczynek :-)

pysiaczek - ja wiem, że Ty przeciwniczka leków, ale wzięłabyś Tantum Verde i by Ci raz dwa przeszedł ten ból gardła ;) ja nie umiem płukać gardła, więc jak mnie tylko zaboli, to cyckam te cytrynowe i z głowy ;-)

Pysia ja sie powstrzymałam do 4 mc a później to mi juz z górki poszło ;-)

I pomyśleć ze za 27 dni termin
AAAAAA;-):-D:-D :-);-);-):-):-):-):-D:-D:-D

Dziewczyny, macie jakiś sposób na problemy z toaletą?...

Nie chodzi o zaparcia, niestety- raczej w drugą stroną... :zawstydzona/y:
Nie biegam jakoś często do łazienki, na szczęście nie mam też gorączki. Niestety dopada mnie w nocy albo nad ranem, w ciągu dnia rzadko kiedy odwiedzam toaletę w "tej" sprawie... No i trwa to już 4 dzień u mnie i nie wiem, czy to normalne, czy nie?... Nic mnie przy tym nie boli, generalnie czuję się dobrze, tylko ten dyskomfort... :zawstydzona/y:

DWA miesiące bez kawy musiałam żyć :no::-p ... jeszcze mi nie smakuje tak jak niegdyś ale lepszy rydz niż nic :-D A i tak mam nałożone przez G. obostrzenia - albo jedna siekiera albo dwie lury dziennie :-p

eee sergi zawsze to lepsze niż obstrukcje!!!! nie martw się - masz przyspieszony metabolizm po prostu :)))))))) no chyba, że "konsystencja" jest zbyt eehmmm rozwodniona....

Do ubranek mnie nie ciągnie...... coś ze mną nie teges??? :dry: Dodam, że nie cierpiałam lalek i nie miałam w posiadaniu :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
pysia - to są tabletki o smaku cytrynowym Tantum Verde, naprawdę pomagają, i co najważniejsze - nie szkodzą ;)))) Można brać spokojnie trzy na dobę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry