reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just Moj chop jest w pracy ... Mieszkam w bloku i tu nie ma za bardzo gdzie robić grila :-(. A swojej działki nie mam :-(
Ale przeżyje do wtorku bo ma byc impreza na rynku i tam beda kiełbaski :-) :-D
Jak się czujesz kochana? wyspana? ;-)

reklama
Dzień dobry :-)

Witam z kawą.... właśnie obcięłam syna i niezadowolony, bo mu GRZYBA zrobiłam, a on chciał dłuższe z tyłu mieć :sorry: no nic - pocieszyłam, że do środy odrosną :-p

jos &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę mamo artysty !!!! :-)

Dziękuję, wyspana :-) właśnie się zaczynam szykować do wyjścia, muszę kupić lodówkę po weekendzie majowym, ale chcę teraz zobaczyć co mają w sklepach, tzn jadę do jednego centrum handlowego, zjem tam jakieś śniadanie, bo w domu nie mam pieczywa, ale zjadłam już dwie pomarańcze, więc głodna na ten moment nie jestem :-)

witam Was serdecznie
josephine kciukasy za Twoją dziś wizyte zaciskam :) na pewno wszystko dobrze &&&&&

Cześć :-D

Jak nie będziecie krzyczeć, to powiem jak było na wizycie :-p

Kocurek - kawkę robić ? ;-)

just - no i tajemnica poliszynela wyjaśniona :-D:-D:-D Wiwat REMIGIUSZ !!!!!! :-D)))))

Wiola - kup jeszcze testa z apteki i nie żałuj moczu ;-)))) Zdrówka dla Iwonki

Właśnie wstałam:) Po raz drugi:)
Już obudziłam się ok 9 i zasnęłam znowu.
Co nas tak mało?
Jos &&&&&&&&
Bogusiu,nie przeraź się cenami...Ja ostatnio byłam w kilku sklepach bo pralki szukałam...

Made:)))) Królowo:))))Jak wizyta,opowiadaj:)))
Będziesz trzymać &&&&? Zaczęliśmy staranka:)

Olivka - pewnie, że będę trzymać ;))))) z całej siły. Czyli jednak daliście sobie jeszcze miesiąc ? No i dobrze ! Teraz tylko unikać stresów, złych ludzi i dbać o siebie i będzie OK ;-)))))

A wizyta bez USG :-( Zostałam tylko wymacana, zważona..khe, khe +2kg :tak: no i L4 na trzy tygodnie, plus zrobienie krzywej cukrowej i...16.05 mam połówkowe !!!!! Dlatego nie zrobił mi USG, ale najważniejsze, że ginekologicznie wszystko w porządku.

reklama
Cześć Babeczki :-)

W końcu udało mi się dopaść do aparatu i zrobić zdjęcia ;-) Oto nasza Perełka :laugh2: (fotki ze środowej wizyty :tak: )
Zobacz załącznik 350111Zobacz załącznik 350113Zobacz załącznik 350114
Zdjęcia zrobione w 6 tygodniu i 3 dniu :tak: :laugh2:

Just gratuluję jajeczek :tak: :laugh2:
Oliwka trzymam kciuki za rozprawy w sądzie i mam nadzieję, że Twoja mama w końcu da Wam odetchnąć, a przede wszystkim Twojej Siostrzyczce...
Kocurek ja też ostatnio za fryzjerkę robię - przedwczoraj babcia mnie zagoniła do farbowania i ścinania ;-) I też mi wyszedł "garnek" na głowie, ale - na jej własne życzenie, bo tak chciała :eek:
Made no mów, jak tam wizyta! :laugh2:
Jos trzymam kciuki za Twoją! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry