reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - pewnie, że będę trzymać ;))))) z całej siły. Czyli jednak daliście sobie jeszcze miesiąc ? No i dobrze ! Teraz tylko unikać stresów, złych ludzi i dbać o siebie i będzie OK ;-)))))

A wizyta bez USG :-( Zostałam tylko wymacana, zważona..khe, khe +2kg :tak: no i L4 na trzy tygodnie, plus zrobienie krzywej cukrowej i...16.05 mam połówkowe !!!!! Dlatego nie zrobił mi USG, ale najważniejsze, że ginekologicznie wszystko w porządku.

No pewnie:) Ważne,że wszystko dobrze:))))
Do 16.05 już niedaleko:)

Cześć Babeczki :-)

W końcu udało mi się dopaść do aparatu i zrobić zdjęcia ;-) Oto nasza Perełka :laugh2: (fotki ze środowej wizyty :tak: )
Zobacz załącznik 350111Zobacz załącznik 350113Zobacz załącznik 350114
Zdjęcia zrobione w 6 tygodniu i 3 dniu :tak: :laugh2:

Just gratuluję jajeczek :tak: Laugh2:
Oliwka trzymam kciuki za rozprawy w sądzie i mam nadzieję, że Twoja mama w końcu da Wam odetchnąć, a przede wszystkim Twojej Siostrzyczce...
Kocurek ja też ostatnio za fryzjerkę robię - przedwczoraj babcia mnie zagoniła do farbowania i ścinania ;-) I też mi wyszedł "garnek" na głowie, ale - na jej własne życzenie, bo tak chciała :eek:
Made no mów, jak tam wizyta! :laugh2:
Jos trzymam kciuki za Twoją! :tak:

Śliczny maluszzek:)))

Taką mam nadzieję.Dzisiaj mi się śniła i w strasznie złym humorze wstałam.Leżę w łóżku i słucham Laury Pausini....Tak monotonnie.Smutno mi.

reklama
Sergii - jejku, ale śliczna fasoleczka :-D i jaki kształtny pęcherzyk ;))))

A wizyta opisana stronę wcześniej :-p

mamitka - witaj Kochana :*

jos - ja też trzymam kciuki za wizytę :)))))))

hehe boogie i sergi :-) my się z synem trochę nie zrozumieliśmy, bo on rzekomo mówił "z tyłu niedużo poproszę" a ja zrozumiałam odwrotnie :sorry: Do wesela sie zagoi :-D moim zdaniem nieskromnym JEST OK :)))

sergi ale bąbelek przestronny dla gronia :-D CUUUDO !!!!!

made kawka musowo :-D:-D Ty jeszcze pytasz...??!! Wcześnie masz połówkowe - ja dopiero na 6 czerwca...

Ja chyba też potrzebuję kawy.Idę zrobić bo się będę dołować pół dnia.
Wpadnę później:)

Jestem :-)
Prasowałam małemu ubranka i chopwałam do półeczki ;-)

Oliwka 3mam kciuku za staranka!!;*** :-)
Sergii śliczna fasolka!;***

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~
~~
~

Fluidki prosto z mieszkanka Rafałka ;-)
Łapcie :-)

Kocurek, chyba syn chciał na głowie crust'a, albo inaczej mówiąc - coś w rodzaju małego oklapniętego irokeza :-p ja takie coś "wystrugałam" na głowie swojemu G. ;-) Masz rację, do wesela się zagoi ;-) Facetom włosy jakoś szybciej rosną :sorry: ;-)

Made poczytałam już :tak: Jeszcze chwilka i połówka za Wami - super! :laugh2:

Oliwka nie dołuj się, Skarbie... :-(
Młodamamusia ja już też nie mogę się doczekać, kiedy będziemy prasować, układać, planować pokoik dla Perełki... :zawstydzona/y:

Jak tutaj jechaliśmy na urlop to się bałam najbardziej reakcji teściów i swoich babć, ale przerosły moje najśmielsze pozytywne myślenie... :zawstydzona/y: Szwagierka tak zwariowała na punkcie Perełki, że do UK będziemy wracali z dwoma malutkimi czapeczkami i skarpetkami z - uwaga! - główką krówki i jakimś grzechoczącym czymś w środku ;-) Wariaty ;-) :laugh2:

Kocurek - to idę wstawiać wodę :))))) Już się rozglądałam za jakąś inną koleżanką od kawy :cool2: ile można czekać....
A ja kiedyś tak obstrzygłam kolegę na koloniach, a wspomnę, że do zdarzenie doszło w pierwszym tygodniu turnusu, no i do końca, czyli przeszło dwa tygodnie nie ściągał czapki z głowy :shocked2: i wcale bym się nie zdziwiła gdyby w niej spał :-D))))))))))
Koleżankę też kiedyś obcięłam chodziłyśmy do jednej klasy, a to było w szkole podstawowej, miała włosy piękne, długie i do pasa, chciała mieć grzywkę, to mówię, po co będziesz do fryzjera szła, jak ja cię mogę tutaj od ręki i w domu. Zgodziła się :zawstydzona/y: Jednak sama grzywka to na moje fryzjerskie umiejętności zbyt mało, chciałam się jednak wykazać, a że wisiał u niej na drzwiach plakat Krzysia Antkowiaka, to zaproponowałam, że pójdziemy w tą stylizację...też się zgodziła :szok: Zrobiłam swoje i....uciekłam do domu :))))))))) Przyszłą jej matka z awanturą, ja siedziałam w ubikacji, zamknięta, a moja babcia powiedziała, że jak głupia to się dała.....Miałyśmy zakaz kolegowania się :-) ale dostała kilka dwójek i znowu mogłyśmy się kolegować :-D)))))) KONIEC.

Sergii zleci to wszystko mi sie wczoraj zaczął 9mc i szybciutko to zleciało :-)
A co to czapeczki to tez mam taką tylko ze z głowka jakiegoś misia ;-)

reklama
hahahahahahahahhahahahahahahaaaa :-D:-D:-D:-D o raany dziewczyny proszę Was, bo pęknę ze śmiechu !!! - objedzona jestem :eek:

ale ale.... "INNĄ koleżankę do kawy" ?????????????????????????????????????????? uuuuuuuchhhhh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry