O
oliwkakarolina
Gość
Olivka - pewnie, że będę trzymać )))) z całej siły. Czyli jednak daliście sobie jeszcze miesiąc ? No i dobrze ! Teraz tylko unikać stresów, złych ludzi i dbać o siebie i będzie OK ;-)))))
A wizyta bez USG :-( Zostałam tylko wymacana, zważona..khe, khe +2kg no i L4 na trzy tygodnie, plus zrobienie krzywej cukrowej i...16.05 mam połówkowe !!!!! Dlatego nie zrobił mi USG, ale najważniejsze, że ginekologicznie wszystko w porządku.
No pewnie Ważne,że wszystko dobrze)))
Do 16.05 już niedaleko
Cześć Babeczki :-)
W końcu udało mi się dopaść do aparatu i zrobić zdjęcia ;-) Oto nasza Perełka (fotki ze środowej wizyty )
Zobacz załącznik 350111Zobacz załącznik 350113Zobacz załącznik 350114
Zdjęcia zrobione w 6 tygodniu i 3 dniu
Just gratuluję jajeczek Laugh2:
Oliwka trzymam kciuki za rozprawy w sądzie i mam nadzieję, że Twoja mama w końcu da Wam odetchnąć, a przede wszystkim Twojej Siostrzyczce...
Kocurek ja też ostatnio za fryzjerkę robię - przedwczoraj babcia mnie zagoniła do farbowania i ścinania ;-) I też mi wyszedł "garnek" na głowie, ale - na jej własne życzenie, bo tak chciała
Made no mów, jak tam wizyta!
Jos trzymam kciuki za Twoją!
Śliczny maluszzek))
Taką mam nadzieję.Dzisiaj mi się śniła i w strasznie złym humorze wstałam.Leżę w łóżku i słucham Laury Pausini....Tak monotonnie.Smutno mi.