- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Rurka- cześć ...pierwsza noc za Tobą..dasz rede-do czerca coraz bliżej-jutro już maj!!)
Wiola- dzięki
ja też bym pewnie leków nie brała-gardło płucz wodą z solą..można tantum verde w sprayu..
Ewcia- za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&& jutro)
Jos- no własnie-masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na relację
Wiola- dzięki
ja też bym pewnie leków nie brała-gardło płucz wodą z solą..można tantum verde w sprayu..
Ewcia- za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&& jutro)
Jos- no własnie-masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na relację
WIOLKA1509
Fanka BB :)
no wlasnie jos &&&&&&&&&&&&&&&powodzenia u gina
made mialas zdac relacje i zdjecie groszka nam pokazac...
made mialas zdac relacje i zdjecie groszka nam pokazac...
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Wiolka testy są do d*** na pewno!!! @ nie ma więc &&& dalej zaciśnięte )
WIOLKA1509
Fanka BB :)
dzieki rureczko ,Lukasz tez tak mowi ale jednak jeden test byl z apteki i na nim tez I krecha.
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Wiolciu ale może za wcześnie zrobiony ) ile to razy dziewczynom dopiero po tygodniu od terminu @ bladzioszki wychodzą
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Dzien dobry :-)
I doopa nie jedziemy na grila :-( i nie zjem takiej pysznej kiełbaski :-(
Wiolka 3mam kciuki;**
Rurka bedzie dobrze ;-)
I doopa nie jedziemy na grila :-( i nie zjem takiej pysznej kiełbaski :-(
Wiolka 3mam kciuki;**
Rurka bedzie dobrze ;-)
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Cześć kobietki :-)
Wiolka &&&&&&&&&& i powrotu do zdrowia
Mama &&&&&&&&&:-)
Jos &&&&&&&&&& daj znać koniecznie po wizycie
Rurrko do czerwca już tylko trochę pisałaś, że mąż zostawił Ci swoją koszulkę ;-) jak byłam małym dzieckiem i mama wychodziła do pracy na 6 rano, albo pracowała na nocną zmianę, to zawsze zostawiał mi swoją koszulę do spania i czułam jak by ona leżała obok mnie, więc wiem, że ten sposób działa Rurreczko stęsknisz się za swoim mężem, troszkę odpoczniesz, w razie smutku popiszesz z nami i szybko minie ten czas
Młoda jeszcze się grill zoorganizuję w taki długi weekend ;-) zresztą co to za problem kupić małego grilla, skoro taką masz ochotę na kiełbaskę
Wiolka &&&&&&&&&& i powrotu do zdrowia
Mama &&&&&&&&&:-)
Jos &&&&&&&&&& daj znać koniecznie po wizycie
Rurrko do czerwca już tylko trochę pisałaś, że mąż zostawił Ci swoją koszulkę ;-) jak byłam małym dzieckiem i mama wychodziła do pracy na 6 rano, albo pracowała na nocną zmianę, to zawsze zostawiał mi swoją koszulę do spania i czułam jak by ona leżała obok mnie, więc wiem, że ten sposób działa Rurreczko stęsknisz się za swoim mężem, troszkę odpoczniesz, w razie smutku popiszesz z nami i szybko minie ten czas
Młoda jeszcze się grill zoorganizuję w taki długi weekend ;-) zresztą co to za problem kupić małego grilla, skoro taką masz ochotę na kiełbaskę
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Just a kaj ja tego grila zrobie ? hmm ? ;-)
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Młoda a mieszkasz w domu, czy w bloku? Zawsze się gdzieś kawałek zieleni znajdzie, co by grilla postawić, taki mały ruszt, w Tesco, albo Realu można kupić za niewielkie pieniądze, trochę dobrych chęci ;-) Twój mężczyzna nie może tego jakoś załatwić? Jak masz ochotę to nie męcz podniebienia, w sumie mi też narobiłaś smaczek
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: