reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przepraszam, że ja tylko dziś zareagowałam na informację od boogie ale bardzo rzucała sie w oczy ;-) do tej pory mam banana na twarzy :-):-):-)

Dziewczyny.. wszystko poczytałam co u Was, ale dzionek bardzo zajęty był...

&&&&&&&& za ewulę MIMO WSZYSTKO i za oliwkę MOŻE JEDNAK ;)))) i za wiolę A NÓŻ WIDELEC KURNA CHATKA ???? :))))))
Ale by była radość na forum ojej .... :)

A jeszcze, gdyby tak mama dołączyła .... :))))))))))))))) i rureczka :-)...

made jak wizyta żabko radosna ????????

mloda nooooo pięknie się spisujesz w szkole, ciotka Agnieszka belferka jest z Ciebie dumna :tak::-D

renne GRATULACJE PIĘKNYCH TEŚCIKÓW !!!!!

astra trzymam &&&&&&&&&&&&& :))) witaj!!

Piątek - czas na wieczór filmowy z synem :))))))) dzisiaj SANCTUM - idę robić tosty i mam też tonę żelek ;))))))))))))))))))))) czy raczej żelków.... :dry:
MIŁEGO WIECZORKA !!!

Ostatnia edycja:
reklama
OLIWKA weekend w koncu i to dlugi dla wiekszosci.
My uciekamy do rodzinki na wies. :-) Wielki dom, krowy, kury, traktorem moze sie przejade:-) szkoda tylko, ze prognozy pogody nie sprzyjaja wylegiwaniu sie w hamaczku...

Jejku, chlopaczki nam sie beda rodzic!! JUST gratki siurdola!

Sasiedzi wyprawiaja imprezke. Fajna muzyka- 'rzeki przeplynalem, gory pokonalem, wielkim lasem szedlem, nocy nie przespalem, ........................ zeby z Toba zostac na calutkie lata!' (jakos tak). Az chce sie tancowac. :-)

Zmykam. Dobrej nocy :-*

Ostatnia edycja:
Myślałam, że będę miała masę nadrabiania a tu raptem 2 strony... Oj słabo się staracie :))

Rurka tez myślałam ze bede musiała duzo nadrabiac a tu kilka stron :-)
Kocurku dziękuje ciociu ;* ale jeszcze kciuków nie puszczaj!;-):-);*

Oj wszystkie pouciekały do łóżek :-(
to i ja uciekam :-)

Karaluchy ( ;
;***

do jutra :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie weekendowo-szaleństwo czas zacząć :)))))))))))))))

Wiola- kochana,zdrówka zyczę...taka zdradliwa ta pogoda..kuruj się!

Kocurek- dziękuję:**

Made- jak tam po wizycie?????????????????

ja dziś 18d.c. nagami coraz bardziej przebieram..ale jeszcze czas do testowania...

Wiola- jak tam sprawy z @??????

Dzień dobry, cześć i czołem. To była najgorsza noc mojego życia!! ale na szczęście już jest ranek, postanowiłam zająć się dosłownie wszystkim i nie myśleć za dużo :) na dodatek pobolewa mnie brzuch :eek:

reklama
rurka:-* tulam bedzie dobrze
mama a no @ nie ma, sluz mnie zalewa , a na tescie z allegro niezmiennie I krecha.
na dodatek chyba juz Iwe zarazilam bo z noska jej zaczyna leciec...wziela bym konsko dawke lekow ale... gdzies tam w glebi serca jeszcze mam odrobine nadzieji i boje sie wziasc.
u nas jutro gril, dzis Lukasz do pracy poszedl normalnie, i w poniedzialek tez idzie a we wtorek na chrzest jedziemy.
co u was?
jak samopoczucie i jakie plany na dlugi weekend?
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry