- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O
oliwkakarolina
Gość
Dlugo na taki wynik czekalam ale sie udalo!!!!
Najlepsze w tym wszystki ze dopiero teraz zaczynam sie martwic na dobre zeby tylko wszystko bylo oki.
Nie martw się Będzie dobrze
Opowiadaj jak było Ile dni cykl,kiedy staranka itp,podpowiadaj
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Renna będzie dobrze, zobaczysz :-)
O
oliwkakarolina
Gość
Aj Rureczko)) Kiedy my się pochwalimy takimi fotkami?
Cudne II kreseczki....
Aż mi się znowu zachciało
Cudne II kreseczki....
Aż mi się znowu zachciało
Kiedys Wam w sumie pisałam ze staranka byly dlugie i pewnie bez wspomagania by sie nie udalo ale coz no po to ktos wymyslil te mwtody wspomagania!!!!!
po odstawieniu tabletek rok sie staralismy i nie wychodzilo. Moje problemy z miesiaczka koszmar jakis. Dopiero w marcu trafiłam do polskiej Pani ginekolog ktora przez leki poprowadzila mnie tak ze udalo sie !!!!!! Za pierwszym razem co dla mnie jest wrecz nie do uwierzenia!!!!
po odstawieniu tabletek rok sie staralismy i nie wychodzilo. Moje problemy z miesiaczka koszmar jakis. Dopiero w marcu trafiłam do polskiej Pani ginekolog ktora przez leki poprowadzila mnie tak ze udalo sie !!!!!! Za pierwszym razem co dla mnie jest wrecz nie do uwierzenia!!!!
Asionek31
Fanka BB :)
hej hej
ja juz posprzatane i czekam na kolezanke i zmykam na miasto
jezuuuuu na ktora ty chodzisz do szkoly ??
kurcze nie ma @ to moze mezus jednak dobrze pociesza ?? ))
ja jeszcze potrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )
ooo ja bym zjadla taka swieza , albo rogalika z makiem )
jasne , ze jeszcze probujcie ) a noz sie uda wlasnie teraz ? )
moze jeszcze wroci ))
jejku az mi sie lezka zakrecila w oku
przypomnialy mi sie moje testy
jeszcze raz gratulacje !!!
ewulka w koncu musi sie udac !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))
i fluidki dla chetnych ) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ja juz posprzatane i czekam na kolezanke i zmykam na miasto
Dzień dobry ;-)
melduje sie pierwsza;* :-)
Wy pewnie sobie smacznie śpicie albo własnie przewracacie sie na drugi bok i przytulacie do męża... ;-):-)
Zazdroszczee
Ja zaniedługo wychodze do szkoły:-(
a wogole sie nie wyspałam :-(
cała noc bolał mnie brzuch:-(
ehh
uciekam kochane do szkoły :-):-):-)
pa do później !;**
jezuuuuu na ktora ty chodzisz do szkoly ??
dzien dobry
@ nie ma
Iwosi nie ma
powinni za chwile przyjechac , bo musimy jechac na to chol... pobranie krwi. jak znowu cos bedzie nie tak to juz nie dam jej meczyc kolejny raz.
wczoraj bylam na randce z mezem, kolacja, lody i spacer. pierwszy raz sami odkad sie Isia urodzila...powiedzialam mu o @ ze sie spoznia i o testach a on mnie przytulil i mowi ze mam miec testy w du... bo cos musi byc na rzeczy jak mi sie spoznia... optymista moj kochany.
kurcze nie ma @ to moze mezus jednak dobrze pociesza ?? ))
ja jeszcze potrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& )
ooo ja bym zjadla taka swieza , albo rogalika z makiem )
Dzień dobry
Powoli wracam do świata żywych.Boli nadal ale mniej uciążliwie Dałam radę wstać i iść do pracy.Muszę sklecić 2 pisemka poważne i zmykam w teren
Wczoraj się zapomnieliśmy z mężem i w tym cyklu było pierwsze przytulanko...i to bez zabezpieczenia...to dopiero 9dc ale nie wiem co dalej...tabletek nie zdążyłam wziąć...może jeszcze jeden cykl się wystaramy?
Ja zjadłam hot-dog'a z rana i teraz pije kawkę.
jasne , ze jeszcze probujcie ) a noz sie uda wlasnie teraz ? )
Hej
Kocurek nie wrócił :-(
Mamitka ja poproszę rogala z makiem i masełkiem
moze jeszcze wroci ))
witam sie piatkowo !!!!!
Mam pytanko wkoncu mam zdjecia i chce wstawic ale nie wiem jak podpowiedzcie cos prosze!!!!
o udalo sie !!!!
jejku az mi sie lezka zakrecila w oku
przypomnialy mi sie moje testy
jeszcze raz gratulacje !!!
jestem życze miłego dnia wszystkim dziewczynkom
ja dziś siedze w krzakach ;-( mam doła, temka spadła;( czekam na @ co ja sobie wyobrażałam. Misia89 zktórą zaczynałam starania niedawno urodziłą a ja co..... :-(
rennagratki
ewulka w koncu musi sie udac !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))
i fluidki dla chetnych ) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
mary-beth
Fanka BB :)
Hej wszystkim!
Ja dziś w domku, na 13 mam lekarza. Idę z tym żelazem, co mi tak spadło no i poradzić się, ile ja przy kompie mogę w pracy siedzieć. A TV zdominowana ślubem księcia Williama! Chyba na wszystkich programach o tym mówią.
Renna - gratulacje ogromne!!!! Piękne testy! Przypomniały mi się moje! :-):-) Dużo zdrówka i szczęśliwej ciąży!
Ewula - kochana, tulę mocno i podaję czekoladkę:
Nie martw się, poczekaj spokojnie do poniedziałku, choć wiem, że to nie jest łatwe... Specjalnie dla Ciebie:
Młodamamusia - hej słonko! :-) Fajnego masz tego piesia! A Twój brzuszek piękny!
Boogie - miłego dnia i Tobie! Ale bije od Ciebie optymizm!
Wiolka - super, że @ nie ma!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam nadal!
Rurka - mam nadzieję, ze Stefan się znajdzie... Sciskam!
Oliwka - dużo zdróweczka dla Ciebie, bidulko!
Dla wszystkich pozdrowionka, a dla chętnych:
Ja dziś w domku, na 13 mam lekarza. Idę z tym żelazem, co mi tak spadło no i poradzić się, ile ja przy kompie mogę w pracy siedzieć. A TV zdominowana ślubem księcia Williama! Chyba na wszystkich programach o tym mówią.
Renna - gratulacje ogromne!!!! Piękne testy! Przypomniały mi się moje! :-):-) Dużo zdrówka i szczęśliwej ciąży!
Ewula - kochana, tulę mocno i podaję czekoladkę:
Nie martw się, poczekaj spokojnie do poniedziałku, choć wiem, że to nie jest łatwe... Specjalnie dla Ciebie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Młodamamusia - hej słonko! :-) Fajnego masz tego piesia! A Twój brzuszek piękny!
Boogie - miłego dnia i Tobie! Ale bije od Ciebie optymizm!
Wiolka - super, że @ nie ma!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam nadal!
Rurka - mam nadzieję, ze Stefan się znajdzie... Sciskam!
Oliwka - dużo zdróweczka dla Ciebie, bidulko!
Dla wszystkich pozdrowionka, a dla chętnych:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: