reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry ;-)
melduje sie pierwsza;* :-)

Wy pewnie sobie smacznie śpicie albo własnie przewracacie sie na drugi bok i przytulacie do męża... ;-):-)
Zazdroszczee:-D

Ja zaniedługo wychodze do szkoły:-(
a wogole sie nie wyspałam :-(
cała noc bolał mnie brzuch:-(
ehh

uciekam kochane do szkoły :-):-):-)
pa do później !;**

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
@ nie ma
Iwosi nie ma
powinni za chwile przyjechac , bo musimy jechac na to chol... pobranie krwi. jak znowu cos bedzie nie tak to juz nie dam jej meczyc kolejny raz.
wczoraj bylam na randce z mezem, kolacja, lody i spacer. pierwszy raz sami odkad sie Isia urodzila...powiedzialam mu o @ ze sie spoznia i o testach a on mnie przytulil i mowi ze mam miec testy w du... bo cos musi byc na rzeczy jak mi sie spoznia... optymista moj kochany.

Dzień dobry :-)

Muszę się zaraz zbierać do taty, pomóc mu się ubrać i jedziemy na zdjęcie szwów...

boogie jak samopoczucie dziś??? Mam nadzieję, że wszystkie niedobre myśli i emocje wyparowały :tak:

asionek aaach tygrysy!!!, szczególnie syberyjskie...... aach pumy...... nawet ryśki aaach :-):-)

mlodamamusia ten referat na dzisiaj??? powodzenia w razie czego!!

pysia i oliwka zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-)

rureczka i co ze Stefanem...

made oznajmiam, że zamiaruję kawę pić zaraz :-D

wiola witaj... :) ale miły wieczór - musicie tak częściej :tak: no to nadal trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
witajcie:)
Pysia-gratki synka

Wiola- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dalej-oby testy były do doooopy-zrób bete jak bedziesz dziś z Iwą na badaniu!

Kocurek- cześc kochana:) jak tam Togo? pewnie mruczy koło Ciebie..

jade zawieśc dzieci do przedszkola:)
komu świeże bułki????????zahaczę o piekarnie:)

kocurku czesc.
pol nocy nie spalam bo sie martwilam o mala...juz chce ja przytulic
hej mama . ja poprosze ta swieza buleczke.
a w wadliwosc testow nie wierze

mama :))))) mi ciemną bułeczkę żytnią!! poproszę :))) Togo przyszedł rano do łóżka, zamruczał oszczędnie i zniknął... jak to Togo :sorry2:

no ja też nie wierzę wiolu aale... takie przypadki dziwne czasem się zdarzają - bo jak to możliwe, żeby test wychodzil pozytywny dopiero w 8 tygodniu na przykład :confused: jeśli dać wiarę dziewczynom opisującym takie rzeczy....

Jem mój ulubiony ryżyk z mleczkiem :) a małe dokazuje :))))

Ostatnia edycja:
no to kochane wybierac bułki-która jaka chce i jeszcze prince polo kupiłam do kawki:))

Wiola a jakie Ty robisz te test-allegrowe czy jakie???nasza Wisieńka robiła allegrowe i lipa ,kupiła w aptece i II krechy a allegrowe jeszcze po tygodniu od zatrzymania @ nie wychodziły...w zyciu nie mają czułośc 25 skoro apteczne już wychodziły..

reklama
Dzień dobry:)
Powoli wracam do świata żywych.Boli nadal ale mniej uciążliwie:) Dałam radę wstać i iść do pracy.Muszę sklecić 2 pisemka poważne i zmykam w teren:)
Wczoraj się zapomnieliśmy z mężem i w tym cyklu było pierwsze przytulanko...i to bez zabezpieczenia...to dopiero 9dc ale nie wiem co dalej...tabletek nie zdążyłam wziąć...może jeszcze jeden cykl się wystaramy?
Ja zjadłam hot-dog'a z rana i teraz pije kawkę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry