Hej wszystkim
Juuuuuuuuuuuuuusttttttt :! laaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE OGROMNE !!!! Wiedzialam ze bedzie chlopczyk!!!! Yeees!!!!
)))))))))
Bardzo sie ciesze! Gratki!!!
Oczywiscie masz racje - szkoda ze o ten krociutki czas nie udalo sie zachowac tajemnicy no ale co tam!!!!!
TEraz juz wiesz, ze czekasz na synusia i suuuper
w 100% zgadzam sie z paulina
synkowie mamusiowi to super sprawa
i super ze glowka juz na dole
)))
renna : gratki raz jeszzcze
wiolka : super ze @ nie ma, tzrymam dalej &&&&
fajnie, ze poszliscie na randke
rurka: mam nadzieje ze kociak wroci
oliwka : zdrowka
asionek : zycze zeby juz zostal synek, zeby marzen ie sie spelnilo
))))))
dziewczyny na kompie meza nie mam programu do wgrywania zdjec z aparatu ale moze wieczorem lub jutro maz cos wymysli telefonem czy jakos tak i to mi zgra na kompa, bo chcialam wam cos pokazac...
dzisiaj w zlobku pani do mnie mowi ze leopoldek namalowal obraz i ze jest do odebrania w szafie - gdzie schnie
no to ide po to i jak zobaczylam to... po prostu O-NIE-MIA-LAM!!!! to juz bylo inne pomieszczenie ale ponownie zdjeclam buty i sie cofnelam zeby sie zapytac tej pani i jeszcze innej czy to leopoldek to zrobil, czy pani animatorka malowala a on troche ciapal po swojemu obok
a ona na mnie oczy wielkie ( jak na wyrodna matke nie majaca wiary we wlasne dziecko) i mowi : nie, nie. sam malowal, wszystkie dzieci same malowaly, my pomagalysmy na koniec obkleic czarna ramke bo to jest za trudne do ich wieku...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
musze koniecznie wam to pokazac!!! normalnie mam w domu dzielo sztuki!!!! chyba je zabiore w przyszlym tyg do zlobka i jeszcze raz sie zapytam dyrektorce czy to on to SAM malowal bo mi sie po prostu WIE-RZYC NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naparawde....