reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienka wątpie :( on mały jest, pół roku ma, głupiutkie to takie było, poleciał gdzieś na działki... szukaliśmy go dzisiaj długo, kilka razy, wołaliśmy, nawet wzięłam jego piłeczkę z dzwonkiem, bo myślałam, że usłyszy i wylezie z krzaków i nic... nie ma go i już nie będzie :((

Wisienka wątpie :( on mały jest, pół roku ma, głupiutkie to takie było, poleciał gdzieś na działki... szukaliśmy go dzisiaj długo, kilka razy, wołaliśmy, nawet wzięłam jego piłeczkę z dzwonkiem, bo myślałam, że usłyszy i wylezie z krzaków i nic... nie ma go i już nie będzie :((
Nie panikuj,spokojnie.Młody ale instynkt ma:) WRÓCI

rureczka mały to nie znaczy, że aż taki głupiutki... jak się mu zimno i głodno zrobi to wróci w to samo miejsce... ja bym go szukała nad ranem albo jeszcze dziś wieczorem jak będzie ciemno... a jakby jednak się nie pojawił to na pewno będzie miał dość rozumku, żeby się do jakiejś dobrej istoty przykleić i ładnie przymilić.... :)

wisienka hej!!! i pa!!! :)))))

reklama
jest tu ktoś:-)

kurczee musze zrobic referat z geografi :-( na temat Groźnych zjawisk Meteorologicznych...
Kurcze brzyydka szkoła:-(

Ktoraś chętna do pomocy?;-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry