reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- no czekal sobie na mnie wsrod innych krzewow:tak::laugh2:dobrze,ze jutro Tom ma wyplate bo prawie cala kase ktora mialam przy sobie to na niego wydalam:eek::laugh2:ja dzis na obiad jajka sadzone ,ziemniaczki i kalafior polany bulka tarta na maselku...jakos tak ostatnio mam dosc miesa-choc wczoraj byly cycki z kurczaka...my tez czcemy juz groszka zobaczyc,wiec jak idziesz wczesniej na usg czy czekasz do 11 tyg????

POZDRÓWCIE WIOLĘ!!!:tak:
a wiecie co ja dziś w nocy przezyłam?budzę się i słyszę jakieś wrzaski straszne,jakby dziecko się darło,ale coś mnie tknęło i spojrzałam przez wizjer drzwi i co widzę???koty się marcują,a raczej kwietniują,na klatce schodowej 2 metry przed moimi drzwiami:szok::szok::szok:

to niezazdroszcze:(((((slyszalam kiedys ten "dzwiek" az mi ciarki przeszly-naprawde jak dziecko:((mozna sie wystraszyc!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARYLKA- no super!!!!!!!!patrze teraz na niego bo stoi za oknem balkonowym i papa mi sie cieszy:))) jak Tom wroci to wykopie duzy dolke i zrobimy wszystko jak trzeba i niech nam pieknie rosnie-pani powiedziala,ze zapach taki jak konwalie i lekko pudrowy:):):)

To super!!!! Cieszę sie ogromnie, że masz swój bez :-D Nasz rosnie tuz przy oknie i pachnie tak, jak to opisałaś, słodko wręcz :-)

Bibinka, no czekamy na foto groszka :-) A koty faktycznie potrafia sie drzeć, ja kiedys też myślałam, że ktoś maltretuje dziecko ;-)

Idę dalej na ogród powalczyć z maliniakiem i poletkiem truskawek ;-)

mama05 chyba pójdę wcześniej...ale zdecyduję po wtorkowej wizycie u ginka,zobaczę na kiedy on mi wyznaczy usg
balbinka truskawki-mniam;)

mama05 ja uwielbiam takie obiadki: ziemniaczki,jajeczko i kalafiorek,a do tego maślanka może być:tak:.albo te ziemniaczki z masełkiem i twarozkiem:tak:.ja to teraz mięsa niet z tym zapachem,brrr:baffled:,właśnie pianę z rosołku zdejmuję:baffled::baffled::baffled:.mi ostatnio najbardziej wchodzi na śniadanie bułka z serem żółtym i dżemem truskawkowym:tak::-)

mama to ja nie wiem o co chodzi z tym numerem czemu nie dochodzi??? hmmmmmmmmmmmmm dziwna sprawa dam znac Wiolce że piszesz i juz ją pozdrowiłam od wszystkich i powiedziałam że tęsknimi ona też strasznie tęskni

mama05 ja uwielbiam takie obiadki: ziemniaczki,jajeczko i kalafiorek,a do tego maślanka może być:tak:.albo te ziemniaczki z masełkiem i twarozkiem:tak:.ja to teraz mięsa niet z tym zapachem,brrr:baffled:,właśnie pianę z rosołku zdejmuję:baffled::baffled::baffled:.mi ostatnio najbardziej wchodzi na śniadanie bułka z serem żółtym i dżemem truskawkowym:tak::-)
BIBINKA- to jak ugotuje to zapakuje w trojaki i wysle DHLem bedziesz miala na przegryzke:laugh2::laugh2:a piana...bleee,ja bez ciazy sie przy tym krzywie:eek:to czekamy do wtorku bo to juz niedaleko i zobaczysz co tam Ci ustali-troche ryzykowne takie pozne bo u Ciebie sa prawidlowe objawy i na bank wszystko si,ale gdyby nasza Pyzunia miala pozno zrobione usg to strach pomyslec co moglo sie stac...

mama to ja nie wiem o co chodzi z tym numerem czemu nie dochodzi??? hmmmmmmmmmmmmm dziwna sprawa dam znac Wiolce że piszesz i juz ją pozdrowiłam od wszystkich i powiedziałam że tęsknimi ona też strasznie tęskni

MARYLKA- no nie mam pojecia co jest nie tak:(:( dobrze chociaz ze Twoje dochodza i Wiola jest na bierzaco:)) BIBINKA- Ty widzisz na suwaczku,ze Twojemu dziecku zanika ogonek:))))))czyli bedzie dziewczynka:)))));)))))

mama05 już wygladam przez okno na DHL:-D,a ja Ci rosołek zapakuję:-D
a ztym usg,to ja uważam,że powinno się robić wcześniej,dzidzi nie szkodzi,a można wcześniej zapobiec w razie czego jakiemuś nieszczęściu,tfu tfu.ja nie miałam problemów w 1 ciąży i może dlatego lekarz z góru uważa,że wszystko ok.też mam taką nadzieję,ale czasem rutyna potrafi zgubić

mama05 ogonek,he he:-D:-D:-D.może i być dziewczynka:-).mój chyba zwariuje z takim babińcem:-)

BIBINKA- no zobaczymy za jakies 3 m-ce KTO tam pod serduszkiem rosnie:tak:a rosolek bardzo chetnie-dzieci lubia:tak::-Dbedzie jako pierwsze danie:laugh2:mam nadzieje,ze Ala pochodzi dlugo do przedszkola i ze zadne chorobsko sie nie przyplacze-uwiezysz,ze moja Zuza w tym roku nie opuscila ani jednego dnia!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2:

Zuza zuch dziewczynka:tak::-),super,że nie choruje:tak:.moja Ala też nie chorowała dopóki nie poszła do przedszkola.naprawdę mam nadzieję,że swoje juz wychorowała,bo ostatnie 4 m-ce dało nam w kość.oby mi tylko w przyszłym roku tak nie chorowała,jak juz będzie maluszek

no,rosołek mi dochodzi,taki ładny żółciutki wyszedł:tak:.tylko ciekawe czy ja go wogóle zjem:baffled::baffled:

bibinka a ja mam teorie że koty wyczuły Twoje fluidy ciazowe :) i dlatego 2 metry pod Twoimi drzwiami dawały czadu :):)

jak znikne to znaczy że towar doszedł :)

reklama
BIBINKA- Zuza jest bardzo chetna do przedszkola i wciaz powyarza,ze nie moze miec gila bo bedzie musiala byc w domu:laugh2::rofl2:zobaczymy jak bedzie z Domisiem jak pojdzie od wrzesnia.:eek:BALBINKA- a Ty musisz miec piekny ten ogrod-i truskawki i malinki....:laugh2:nie kus bo Ci sie zwalimy na majowke albo w lipcu zeby koktailem truskawkowy opic nasze fasolki:laugh2::laugh2:

bibinka a ja mam teorie że koty wyczuły Twoje fluidy ciazowe :) i dlatego 2 metry pod Twoimi drzwiami dawały czadu :):)

jak znikne to znaczy że towar doszedł :)

MARYLKA- dobre!!!!!!!!!!!!! :):):) a ja kupilam dzis taki bialutki ten kalafior-normalnie jak malowany:))) zaraz go wstawiam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry