reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama Wiem co bym chciała od Ciebie na moje urodziny za tydzień z kawałkiem :-) ale nie powiem :-D Będę cierpliwie czekać z nadzieją :tak:

balbinka u mnie słońce pięknie oświetla przeciwległy blok :-D

reklama
Balbinka- no tak,rozumiem...ja też po sąsiadkach nie latam:))))

Kocurek- :))))))))))))) no to cierpliwie czekamy:) Tomi ma 19 IV urodziny więc....więc.....licze na coś:))))

Ja przed chwilką byłam z Groszkiem na obchodzie ogrodu i też słoneczko zawitało :-)
Kurcze, jak fajnie - czereśnia, wiśnia, bez, grusza... puszczają już pąki :-D agrest i porzeczka mają listki :-D Normalnie kopara mi się cieszy jak dziecku ;-)
A właśnie, co tam u Palemki, rurki, gumisi...??? Co to za odchodzenia, przenoszenia? Jakieś przesilenie wiosenne czy co? :eek:

Balbinka- no ja mam nadzieke,ze wszytkie staraczki wrócą na wątek:
RURKA,PALEMKA,ZIZI,GUMISIA,AGAPA,EDYTA,EWULA,WIOLA...i kto tam jeszcze.....dziewczyny jeszcze sie walka nie skończyła...
wracać i walczyć-do ostatniej kropli ~~o ~~o ;))))))

Dzień doberek ;-)

Ale sobie pospałam :-D

No a teraz siedze na bb z pączusiem i soczkiem pomarańczowym :-)

Komus soczku :-D ? ;-)

A wy co tam moje kochane ?;-)

Wyspane ?;-)

Just ty chyba raczej nie co ?;-)

Kocurku
nie dam rady teraz zrobić foty bo nie mam kabla do aparatu :-(
Ale jedna fotka jest w moim albumie i w suwaczku jest moja twarzyczka :-)

jestem, sciskam i zmykam na franca.

a z pomadek polecam nowa z cliniue: chubby stick :) super nawilza. ja mam rozowa :)
i seria diora z lusterkiem jest boska

mnie od wczoraj wieczorem skrecaja jelita i jest mi dziwnie w glowie - jakby spiaca, jakby niepewnosc rownowagi. dziwnie. fuj.

buziam!
Mam tą Clinique:))) Uwielbiam:)

Balbinka- no tak,rozumiem...ja też po sąsiadkach nie latam:))))

Kocurek- :))))))))))))) no to cierpliwie czekamy:) Tomi ma 19 IV urodziny więc....więc.....licze na coś:))))

Trzymam &&&&&
My w tym cyklu mamy nikłe szanse.Nawet nie wiem czy owu była a staranek jak kot napłakał.Sytuacja w domu wymaga opanowania,nie mam siły myśleć o innych rzeczach. A tak bym chciała!!!!!!!!
Padam na twarz a jeszcze nic nie zrobiłam,dopiero łóżka na nowo zrobione (nowe kołdry,poduszki i pościel) i jedno pranie wstawione.Muszę jeszcze zrobić dużo rzeczy,mam godzinę bo po 11 przyjedzie dziewczyna prasować a ja musze do pracy jechać puścić wypłatę i zus-y pracownika.

Słodziaku kochany :-) mlodamamusia własnie sobie obejrzałam... jestes taka młodziutka, że mogłabyś być moja córką :-D Wiesz co... masz delikatną urodę i jasne włoski jak najbardziej Ci pasują .... aaaale taki nieziemski kolor oczu można by skontrastować ciemnym chłodnym brązem jeszcze... Tylko nie bierz sobie tego do serca bo teraz wyglądasz cudnie!! :-)

reklama
mloda Tylko wiesz... jakby coś poszło nie tak to nie wiem jak łatwo jest powrócić do takiego pięknego blond jak masz teraz.... mama by mogła coś powiedziec :))) Maaaaamaa????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry