reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka : smieje sie ze swojego gapostwa bo nie zgadlam a w sumie to pasuje do cenowego przedzialu i moglam sie domyslec! gapa :)
:)))))))))

ps. wlosy super, a dziewczynki slodkie. a siostra ma szalowe oczy :)

reklama
jak się chwalimy zakupami, to ja kupiłam sobie spodnie ciążowe hahahaha :-D :-D :-D

a pomadkę używam piękną czerwoną marki "Bell" ale jest fenomenalna, jak się trzyma i rozsmarowuje u ustach, to cud, miód orzeszki :tak::tak::tak:

just : mocno czerwona? tez bym chciala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze chcialam uzywac krowstej czerwieni
ale w niej wygladam jak pomalowane dziecko lub punk :)

Josephine też tak miałam aż znalazłam ''swój'' odcień:) Właśnie Lancome i używam od lat tej samej:) Mam w albumie na zdjęciach ślubnych (te w granatowej sukience i czerwonych ustach)
Bogusia Ty się nie przejmuj bo ja np raz używam antyperspirant Biotherm za 90zł a teraz mam Ziaja za 6zł:))) Jak w ruletce:))
To mój RED:) nie mogłam wgrać foty:(

Zobacz załącznik 343042

Ostatnio edytowane przez moderatora:
just : wow
wlasnie takich pomarancozwych rozow nie moge nosic buuuuuuuuuuuu :(((((((((((((((((((((((((

dziewczyny ja uciekam! modlcie sie zeby sasiedzi dali pospac i nie trzaskali drzwiami bo dzis normalnie sobie odpuszcze wstanie i im dzwiekowo oddam :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry