reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No własnie mama jest ekspertem od wszystkiego :-D

Mamitaa gdzie jesteś ??

Kocurku wiem własnie ze później trudno idzie przywrócić do blondu... :-)

reklama
jestem i ja :)
mamitka ja walcze, tez od 2-3 dni czuje sie ciazowo ale owulayjny przed chwilka negatywny :( za tydzien musze przed badaniami zrobic ciazowy o ile @ wczesniej nie przyjdzie...

oliwka kusisz młodą?? :-D:-D

cześć gumisiu znowu sie będę czepiać :-p dlaczego owulacyjny z rana??? Przykazane jest później!!

No coraz bardziej ten drugi mi jakos spasował;-D

Albo tez myślałam zeby się jakoś obciąć tak zrobić ze od gory blond a od dołu czarne...
:-)

hejka
bylam podlaczona ale sie zagadalam na tel. z mama 30 min i prawie godzine z kolezanka!!! yyyyyyyyyyyyy :)

balbinka : jeszcze raz dzieki :)

mama : sasiad sie niestety nie zlitowal, ale dopiero o 5h30... wiec troche pospoalam
ale i tak eksploduje bo poludus spal do 9h10 dzis i jak pomysle z emoglam odepsac
ale nie! bo po tej 5h30 jak zasnelam oK. 6h30 to pozniej juz o 7h30 halas budzacego sie zycia domowego znowu...

a powaznie czujesz sie ciazowo?????????? :))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobra dziewczyny... dość lenistwa - ide pozmywać zaleglości, rozwiesić pranie i doprowadzić siebie do ładu :sorry2:

reklama
O matko i córko!!!!!:szok:

spałam chyba trzy godziny... Nie wiem kiedy mnie zmogło, czyli jednak jak spać się chce, to nic nie przeszkadza, nawet ruch uliczny, bo teraz już jeżdżą jak szaleni i jasno na maksa, a ja w kimonie :-D:-D:-D

Witam się ponownie, zaczynamy drugą część meczu :-D:-D:-D

KOCIE leniwiec Cię trzyma, czy już motorek odpalasz? :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry