reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się wieczornie :-)

Co tam moje kochane ?;-D

Byłam na wizycie dzisiaj i wszystko w porządku ... ;-)
Tylko położna się dziwiła ze z takimi wynikami wypisali mnie ze szpitala i ze musze tylko wyniki powtórzyć :-)

No i przy okazji zajrzałam do sklepu dzieciecego i zakupiłam 2 pary bodów i takich śliczny śpioszkowatych spodenek :-D :-)

Oliwaka
ty ślicznotko ;*
:-) ;-)
Jos 3mam kciuki za spokojną noc ;-)

Dziewczyny tak sobie myśle zeby zmienić sobie kolorek włosów
:-D
na jaki kolor byście mi doradziły ? :-) ;-)
Czekam na propozycje :-)

Lece spać ;-)
Karaluchy ( ;

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj ja jestem pierwsza... To jakiś zły sen chyba :szok:

Nie śpię od godziny 3.52... Upłynęło już kilka godzin, a ja nie mogę zasnąć, próbowałam już sposobu z muzyką, wcześniej działał, ale dzisiaj chyba nie było mi dane tej nocy spokojnie przespać :wściekła/y: więc czytam i się edukuję, gazetki tematycznie powiązane, czuję, że zaczyna boleć mnie głowa i boję się, że będzie trochę szalała, więc tym bardziej czuje zmęczenie... Zresztą Smyk dziś nadaktywność przejawia i to już w ogóle wybija mnie z jakiejkolwiek próby snu :dry:

:no: ja się tak nie bawię... Jak nigdy jeżdżące autobusy mi przeszkadzają, to, że już jest tak jasno... chyba dziś będę trochę z doopki :baffled:

Hej :))))

oliwka noooo w rudym to ja cię widzę!! :tak: ale nie w blond - chyba że taka platyna jak u naszej mlodejmamusi :-) Rudy podkreśla Twój charakter :-D Jakie piękne te Twoje dziewczyny :szok:

boogie jesteś... może kawka na pobudzenie..???

mlodamamusia czarny kocur ma właściwie tylko jedną propozycję zmiany koloru :-D a tak na serio - musiałabyś się bardziej pokazać z buźką żeby coś proponować :-)

Ostatnia edycja:
Jestem:)
Nie pierwsza ale nie ostatnia:)
Dzięki dziewczyny za komplementy:))
Ja dzisiaj w domu,wielkie sprzątanie:)

Ło matko jaka produkcja stron, litości

Z grubsza przeczytałam i żal pupsko ściska, że nie było mnie prawie 3 dni na BB :sorry2:

Na początek zaległości:
JOS - jeszcze raz ogromne gratulacje za +
JUST, KOCUREK - gratyza mieszkaniowe rewelacje, ogromnie się cieszę

ummmmm.... zapomniałam co jeszcze

Młoda, odnośnie Twojego K - farfocel i tyle. Nie doradzę Ci co masz zrobić, bo w tej kwestii to powinna być w 100% Twoja decyzja. Znasz go lepiej i wiesz czego możesz się po nim spodziewać. Pamiętaj tylko, że Ty i Twój syn jesteście najważniejsi i masz myśleć przede wszystkim o Was :tak:
Mama, normalnie wstrzymuje oddech... tempka pięknie się utrzymuje i zaciskam &&&&&&&&&&&&&& żebyś jeszcze w tym roku tuliła w ramionach malutkiego synusia

Paulina, Oliwka, normalnie laski takie, że ho ho reszty fotek dziewczyn nie widziałam
Ja mam swoje fotki ostatnie chyba z zeszłego roku i to ślubne, także straszyć Was nie będę ;-)

A co do "pierścianków" - ja też wolę białe złoto i zaręczynowy mam właśnie z białego słota, skromny z małym jednym kamyczkiem, mój wymarzony :tak: a obrączka większość białe złoto tylko po bokach żółte, z przetopionej obrączki mamy mojego męża. Pamiątka po niej...

A mi @ już dzisiaj się kończy - standard, 2-3 dni po krzyku. Z tym, że mam nerwa. Miałam dzisiaj jechać na AMH i FSH. Małż zapomniał mi karty zostawić do bankomatu i pupa blada, badania na przyszły miesiąc muszę odłożyć

A właśnie, dzisiaj pojechał do Poznania na targi cukiernicze i piekarnicze, obiecał że coś smakowitego przywiezie. Także zrobię mu niespodziankę i upichcę moje popisowe żeberka :-D

jestem, sciskam i zmykam na franca.

a z pomadek polecam nowa z cliniue: chubby stick :) super nawilza. ja mam rozowa :)
i seria diora z lusterkiem jest boska

mnie od wczoraj wieczorem skrecaja jelita i jest mi dziwnie w glowie - jakby spiaca, jakby niepewnosc rownowagi. dziwnie. fuj.

buziam!

powitać:))

PALEMKA- wracaj!!! wra-caj!!!!............

BALBINKA- dziekuje za &&&&&&&&&& :))
Ty tez masz 2,3 dni @??ja też :)
a nie możesz od sąsiada pozyczyc kaski ,zeby nie czekac kolejnego m-ca???

KOCUREK- witaj ,jak tam mdłości ,dają zyc?:)

OLIWKA- fajny kolorek włosów..

JUST- wspolczuje niewyspania...

JOS- Ty chyba jeszcze chrapiesz skoro Cie nie ma....widac sąsiad sie ulitował-i dobrze.;)

POK- przyjemności na francuzie:-D

smaczej kawusi życzę :)

Witajcie :-) pok :-) balbinka :-) mama :-)

Rano mdłości niet a i wieczorem jakby lepiej :-D Żyć nie umierać! :-D

Jak tempka wyglądamama??

Kocurku- to cudnie :)))
moja tempka nadal 37:)

................yyy juz zaczynam sie czuć ciążowo:)))) nie no żart-jeszcze z tydzień trza czekać..dziś 17d.c a owu była w 11 d.c.

reklama
Mama, niby mogłabym, ale wiesz... My z sąsiadami żyjemy bardzo dobrze, ale uważamy aby zbytnio się nie spoufalać ;-) Raz już był okres, jak cały czas sąsiadeczka tylko czekała aż zobaczy samochód na podjeździe i biegła zaprosić mnie na kawę. Mnie męczą takie pogaduchy z kobietą, która tylko opowiada co się we wsi dzieje, kto ma nowy samochód, kto nie poszedł na niedzielną mszę itp. No jakoś nie mamy wspólnych tematów ;-) a jakbym pożyczyła od niej kaskę to wiem, że odebrałaby to jak sygnał do kolejnych pogaduszek z nią i jej matką :baffled:
Ale spokojnie, 9.05 i tak mamy wizytę w poradni genetycznej i na wyniki czeka się 3-4 tygodnie. W maju zrobię po prostu całą resztę badanek a w czerwcu może będą już też wyniki z posiewów i będzie si :tak:

A ja tak, moja @ w 1 dniu zawsze bardzo bolesna, jest intensywna ale krótka :tak: 2 dni mam wyjęte z życiorysu, ale w sumie wolę tak, niż tydzień być nadziana tamponami :zawstydzona/y:

Kocurek i cała reszta niewitanych - hej ho, hej ho, u mnie słoneczko jakby chciało się przebić zza chmurek... Chciałabym dzisiaj coś w ogrodzie podziubać i mam nadzieję, że nie będzie padać :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry