reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku ale ja nie w celu owulki tylko ewentualnej ciazy:p dzis 11 dni po owulacji, a ponoc lh wykrywa juz jeden dzien po zagniezdzeniu, wiec stracilam nadzieje :(

reklama
boogie jeszcze mnie trzyma ale juz lece się ogarnąć!!

gumisiu ja wiem wiem... tak sobie tylko Ciebie zaczepiam wybacz ;* Troszkę za wcześnie, żeby HCG wykrył - owulacyjny raczej nie jest skuteczniejszy niż zwykły ciążowy ... a ten "jeden dzień po" to wyjątkowe przypadki, że testy wykrywają - taki chwyt marketingowy ot :sorry2:

hcg zrobie za tydzien jak @ nie przyjdzie, ale o owulacyjnych sie naczytala ze wykrywaja duzo wczesniej niom nic zobaczymy, troszke sie zniechecilam ale nadal jakos czuje ze moze sie udalo.... ale to tutaj chyba kazda co miesiac tak czuje :
)

Byłam sobie na spcerku :-D normalnie nie zaciekawa ta pogoda dzisiaj... Ale nie ma źle :-)

Dziewczyny jak wczoraj kupowałam te body i spodeneczki to doszłam do wniosku ze chyba przestaje się bać porodu :-D daam rade :-)
I juz nie umie się doczekac kiedy mały bedzie z nami :-):-) ;-)

Just dzięki za zapro :-)
Jak tam kosmonauta ?:-D
Kiedy wizyta ?;-)

Ostatnia edycja:
Hej

Mloda ze zdjecia wynika ze masz wlosy mocno rozjasnione prawie platyna (bynajmniej tak wnioskuje po zdjeciu) ? Taki wlos jest mocno przetrawiony,i tak naprawde jest wlosem martwym,ja na Twoim miejscu zrobilabym delikatny baleyage aby zbytnio nie obciazac wlosow,bo pewnie i tak sa one lamliwe...;-)

Dzisiaj mezus na popoludnie wiec narazie znikam :-p

just : dobrze, ze pospalas :))))))))))))))

edyta : hej :)

ASIONEK : &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte :) napisz koniecznie "po" co i jak !!!!!

MLODAMAMUSIA a dzięki dobrze u nas wszystko, tylko ta noc taka pokręcona, od 4 nie spałam, a później chyba koło ósmej mnie zmogło znów

teraz śniadanie szykuję, więc powoli wracam do normalności, jutro o 12.20 wizyta i usg :tak:

JOS gdybym nie zasnęła, to skończyłabym z meeega migreną, głowa mnie już zaczynała boleć, zresztą ja mam za sobą kilka takich szarpanych nocy, wiec teraz taka przerwa w spaniu, to już było by za dużo i w ciągu dnia nie robię drzemek, jednym słowem masakra :tak:

Ostatnia edycja:
Tak piszecie o włoskach i kolorkach... Ja nie pamiętam już kiedy coś kombinowałam na mojej czaszce z kolorami :eek:a mam taki nijaki, nieciekawy kolor to może coś teges... :confused:
Ja chlebuś już wyrobiłam, teraz ładnie rośnie i zaraz zabieram się za żebereczka :tak:pogoda dzisiaj w miarę dopisuje i później pograbię martwą trawę i dosieję tam gdzie trzeba

Just, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę i bardzo ciekawa jestem co tam ma między nóżkami Twój kosmonauta :sorry2:
Mama, gumisia - &&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko :tak:

reklama
Balbinka- no ja mam nadzieke,ze wszytkie staraczki wrócą na wątek:
RURKA,PALEMKA,ZIZI,GUMISIA,AGAPA,EDYTA,EWULA,WIOLA...i kto tam jeszcze.....dziewczyny jeszcze sie walka nie skończyła...
wracać i walczyć-do ostatniej kropli ~~o ~~o ;))))))

jestem jestem:-) co tam u was?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry