reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola, do Ikei jeździł kiedyś autobus, ale teraz już go nie ma, więc musiałabym przez Gdańsk tam jechać... Bo rozumiem, że czas się liczy i przez miasto dłużej zajmuje dojazd :dry:
jeszcze mi współlokatorka przyszła, żeby jej butelkę wina otworzyć, bo w tym domu, ja jestem winiarą ;-)

nie ma juz do Gdyni autobusu? zawsze mowilam, ze Gdynia to wies ;-) ("na przystanku stoi swinia, wysiadamy to juz Gdynia") ;-)
zawsze mozesz skm do wrzeszcza i tam w autobus do ikei ale potem jak te graty dowiezc? ehh a nie maz jakiegos znajomego z samochodem?

reklama
hahahaha Pok!!! Gdańszczanko!!! :-D:-D:-D dobre, nie słyszałam nigdy tego tekstu z pociągiem hahaahahaha, wiesz ja bym towarzysko tam pojechała, bo tym razem nie na zakupy... Mój współlokator ma samochód, ale z tego co wiem, to w poniedziałek pracuje i jest lipa....:no: więc pewnie wyruszę przez Wrzeszcz, jak to się mówi AHOJ PRZYGODO!!!! :-D:-D:-D:-D

Bogusiu to ja Cię nie ciągnę!!!Myślałam,że może jest coś bezpośredniego.Innym razem np się spotkamy.
Bo mnie mąż wysadza w Ikei a sam jedzie do Urzędu Marszałkowskiego.

Niedługo powinnam być znowu,w piątek albo następny poniedziałek.:)
Mam wineczko i spadywam:)

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie
usmiech.gif

PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

reklama
pok - mam nadzieje, że juz długo nie będziesz musiała czekać, by ujzeć te cholerne II kreski !!! Tego Ci życzę !!! :-)
A od forum, jeśli musisz, jasne - odpocznij, ja juz kilka razy uciekałam, jednak zawsze wracalam, więc Ty też pewnie szybko wrócisz, mam taką nadzieję !!!;-)
Jesteśmy tu po to, by się wspierac, niestety "takich jak nas" tak naprawdę mało kto rozumie. Zrobiło się u nas dużo ciężaróweczek na watku ( z czego ogromnie się cieszę ) :tak:!!! Ale starające się trochę to dołuję ... To naturalna rzecz.
Mam nadzieje, że juz niedługo się doczekamy upragnionych potomków ...;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry