reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAJCIE NIEDZIELNIE-JA TYLKO NA CHWILKE:)

PALEMKA- no tak ,masz rację ze staraczek to nas tu niewiele...mam nadzieje,ze na miesiącach i my sie doczekmy...
ściskam Cie i miłego dnia zyczę :)

pozostałe babeczki pozdrawiam i również życzę miłej ,rodzinnej niedzieli.
może wlece popołudniu...ale mamy "walczyć na ogrodzie wiec nie wiem jak to bedzie:)

smacznej kawki kochane :)

reklama
pok... nigdzie nie idź na długo - za bardzo cenię Twój zdrowy rozsądek i racjonalizm :tak:

boogie śliczne zdjęcia :-)

Witajcie wszystkie :-D ogarnęłam górę garów i lecę się kąpać bo zaraz do kina lecimy..

A wiecie co??
Wczoraj wybieraliśmy pierścionek zaręczynowy :) :) :) :) :) No i wybraliśmy... i kupiony.... i na razie tyle go widziałam ;)))))) Ale jest piękny ......

Kocurrrku to już dobry znak :-D:-D:-D ważne, że już obejrzałaś ;-)

u mnie pięknie świeci słoneczko, pogoda od samego rana i ciepełko, zwijamy zaraz żagle i nad morze, na spacer, czytanie książki, przyswajanie witaminy D :tak:

Moje drogie Panie życzę Wam cudownej niedzieli i przesyłam ogromne pokłady optymizmu i dobrego samopoczucia :-D :-D :-D :-D

A wiecie co??
Wczoraj wybieraliśmy pierścionek zaręczynowy :) :) :) :) :) No i wybraliśmy... i kupiony.... i na razie tyle go widziałam ;)))))) Ale jest piękny ......

kocurku - gratuluję :-)

Ja tylko na chwilę bo sprzątam dom na gości. Tort już przystrojony czeka w lodówce, dwa pokoje posprzątane, pranie nastawione został salon i kuchnia. Miłych kolejnych kilku tygodni wszystkim życzę i wielu pozytywnych testów. Ja wymywam na szkolenie od jutra - będę was tylko moderować bo na czytanie mi czasu nie starczy.
Daswidania :-D

dzien dobry, melduje sie na chwilke, tempka znow o 0,5 stopnia w dol i jakas smutna nadal jestem, nadzieje stracilam calkowicie, lh chyba tez jutro odpuszcze, czekam na @
sol poprosze na priva przepis na torta bo ja mam taka misje za 2 tgodnie :)
milej niedzieli zycze do wieczorka :)

pok... nigdzie nie idź na długo - za bardzo cenię Twój zdrowy rozsądek i racjonalizm :tak:

Kocurku dzięki wielkie :) dobrze wiedziec, ze nie wszyscy uwazaja to za kij w kregoslupie stetryczalej i nierozdziewiczonej nauczycielki :)
Gratuluje pierscionka! :)

na wszystkie pw, ktore mi prawie skrzynke zapchaly zaraz odpowiem :)
a poki co siadam do pysznego sniadania :)

milej niedzieli

Kocurek to kiedy impreza weselna :** Gratuluje zaręczyn :* ;-);-)

Normalnie ale wkur***** jestem ! :-( oh ...

reklama
Mlodamamusia - a czemu?? co się stało????

Pok tak jak pisała Palemka, ja też tak mam... czasami uciekam... ale zawsze wracam - BB ma w sobie coś magicznie uzależniającego ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry