reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergii A mam serdecznie dosyc mojego K...
Wyobraźcie sobie ze wczoraj byliśmy w takim klubie gdzie puszczaja same biesiady...
No i ja musiałam skoczyć na chwilke do domu wyprowadzić psa;-)
POszłam z kumpela i jak juz wróciliśmy do tego klubu patrze a moj K... wracając z barku z piwami dla kumpli otarł się w taki sposób o taką laske co tanczyła ze we mnie wstąpiło 230 napięcia... I jak by mogł to by ją normalnie wyopnaczył w boksie...

Sory za słownictwo ale mam juz dosyć
:-(

reklama
kocurek : oooo! doczytalam !!!! gartuluje pierscionka?????? pochwal sie jaki jest :))))))))))))))))))))))))))))) dlugo bedziesz na niego czekac?
ja pamietam jak wiedlam bo musialam czekac 3 tyg na moj a z 3 tyg. zrobil sie miesiac i jeszcze i tak o rozmiar za duzy zrobili !!!
nie oddalam go ponownie, nosze mimo ze sie kreci :) podparlam go obraczka i jest git :)

Sergii A mam serdecznie dosyc mojego K...
Wyobraźcie sobie ze wczoraj byliśmy w takim klubie gdzie puszczaja same biesiady...
No i ja musiałam skoczyć na chwilke do domu wyprowadzić psa;-)
POszłam z kumpela i jak juz wróciliśmy do tego klubu patrze a moj K... wracając z barku z piwami dla kumpli otarł się w taki sposób o taką laske co tanczyła ze we mnie wstąpiło 230 napięcia... I jak by mogł to by ją normalnie wyopnaczył w boksie...

Sory za słownictwo ale mam juz dosyć

O kurde, no nie dziwię Ci się, ja bym chyba nakopała do tyłka, tylko nie wiem, komu najpierw - Jemu, czy lasce.... A przeprosił chociaż??

Jos mój też za duży, o jeden numerek ;-) G. chciał go lecieć wymieniać na mniejszy, ale powiedziałam, że to już nie będzie TEN którym mi się oświadczył, więc też noszę za duży - ale na środkowym palcu jest w sam raz ;-) Teraz na urlopie zamierzam go dać do zmniejszenia, żebym w końcu mogla nosić tak jak się powinno zaręczynowy - na serdecznym palcu ;-)

Ostatnia edycja:
Sergii on udaje ze nic się nie stało...
A gdybyś widziała jak on na nia poźniej zaglądał...

Ohhhh

sergi - dziękujemy :-)

palemko - zatem dla ciebie stanę się tu niewidzialna :sorry:

mloda - współczuję stresu i nie dziwię się :no: trzymaj się cieplutko i nie daj się :tak:

pok - prywatnych wiadomości tak się nazywają bo są prywatne - umieszczanie ich na forum publicznym jest niezgodne z regulaminem - zatarg miedzy tobą i mną dotyczy mnie i ciebie a nie reszty forum. Jeśli chcesz sobie ulżyć to pisz do mnie na pw a nie skarż się wszystkim że Cię nie lubię :-D Nie mam obowiązku wszystkich lubić :sorry:

Niniejszym zamykam temat konfrontacji mojej z pok na forum publicznym.
Wszystkie dziewczyny które doczekały się ciąży zapraszam na wątek wystaranych - link u dołu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sergi kochana ja mu dokładnie to samo powiedziałam wczoraj ze zachowuje się jak gówniarz...
Dzsiaj skonczył 22 lata...

I dostał ładny prezent na urodziny
:-D:-D ha

mloda - nikt się nie kłóci :-)

sergi - to ja tak - bo mnie pewnie już tu nie będzie :sorry:

Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się urodzin. Zdrówka, szczęścia, pomyślności, pociechy z lubego i dwóch kresek do szczęścia pełnego :-)
Spełnienia wszystkich marzeń :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry