- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Dziewczyny dużo kobiet mówi, że będzie u mnie Remik, ale ja będę się cieszyć i z tego i z tego
Jos tak lekko możesz, albo lepiej bioderkiem ładnie do rytmu zakręć YouTube - Collie Buddz - Mamacita
Jos tak lekko możesz, albo lepiej bioderkiem ładnie do rytmu zakręć YouTube - Collie Buddz - Mamacita
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Jos szczęśliwy 87 rocznik, dziecko po Czarnobylu hahaha, może to ta nadaktywność od tej radiacji, bo ja ze wschodniej części Polski
Ostatnia edycja:
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Jos jeszcze 23, ja jestem Waga z końca września stronę wcześniej wgrałam fotki
just : super fotki
masz bardzo kobieca urode a wogole to szok przezylam bo b. mi przypominasz moja kolezanke! az mnie "uderzylo"
a teraz pokaz fote brzucha
ja jestem waga juz wiem czemu sie tak dobrze rozumiemy
no i zostaniesz mama po raz 1szy w tym wieku co ja
masz bardzo kobieca urode a wogole to szok przezylam bo b. mi przypominasz moja kolezanke! az mnie "uderzylo"
a teraz pokaz fote brzucha
ja jestem waga juz wiem czemu sie tak dobrze rozumiemy
no i zostaniesz mama po raz 1szy w tym wieku co ja
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
widzisz Jos swój do swego ciągnie mam nadzieję, że Kosmonauta będzie Bliźniakiem, bo najlepsza kompilacja to Waga, Wodnik i Bliźniak zawsze to u mnie działało na najlepszych obrotach
dziękuję za komplement, zawsze mówią, że mam więcej lat, niż jest w dowodzie a brzuchowej fotki nie mam, bo nie ma mi kto zrobić może poproszę współlokatorkę
Wagi są eleganckie, wyrafinowane, obdarzone dobrym gustem i zawsze taktowne. Łatwo zjednują sobie innych, gdyż są uprzejme i dbają, by nikogo nie urazić.
Kobieta
Jest towarzyska, wyrafinowana, bywalczyni salonów, koneserka sztuki i/lub mody.
Ostatnia edycja:
reklama
wlatuje na chwile. czasu mało.
JOS!!!!! GRATULACJE! SZOK WIELKI! Az mi sie buzia smieje szeroko! Zdrowych 9 miesiecy!
JUST - gratuluje mieszkania To teraz mow jakie sprzety Ci sa potrzebne i bede zbierac i wysylac
ale ze co dokladnie? Ja juz quick vue na bank nigdy nie kupie....
u mnie od wczoraj @ na calego, obfita, bolaca i wredna. A w dzien kiedy dostalam temp skoczyla mi minimalnie do gory i sie zdziwilam, ze hoho. No nic.
Po pierwsze juz nigdy nie zrobie testu wczesniej niz tydzien po terminie @. Teraz mialam pierwszy raz od 20 cykli faze lutealna dluzsza niz 14 dni. Pierwszy raz... kurka.
Po drugie daje na jakis czas na luz. Mysle, ze musze tez troche od forum odpoczac, bo nie ukrywam, ze bardzo mnie ta atmosfera nakrecai rozczarowania bola coraz bardziej. Musze sie zajac szkola, silownia, organizowaniem wesela, szukaniem pracy, mieszkania. Zajec bardzo duzo a doba ma tylko 24h.
Odpoczniecie teraz troche ode mnie i moze bedzie lepiej.
Just - daj mi znac na pw koniecznie co potrzebujesz tos ie zabiore od razu do roboty!!!! Wymien wszystko od mebli po sztucce (swoja droga mam na wyaniu cala walizke - pelen komplet sztućców).
no i gdybym ktorejkolwiek z Was mogla w jakikolwiek sposób pomóc, to dajcie znać na pw
buziam
sol - wykasujesz z tego posta cokolwiek co napisze, ze nie podoba mi sie na Twoj temat? ost dostaja wszystkie dziewczyny, ktore tresc pw pokazuja na forum? smieszne
w tym miejscu pisalam, ze pewien ktos mi napisal, ze mam kij w kregoslupie, ze jestem stetryczala i nierozdziewiczona, i ze duzo dziewczyn sie na mnie skarzyc.
- a tak anonimowo sol moze byc?
JOS!!!!! GRATULACJE! SZOK WIELKI! Az mi sie buzia smieje szeroko! Zdrowych 9 miesiecy!
JUST - gratuluje mieszkania To teraz mow jakie sprzety Ci sa potrzebne i bede zbierac i wysylac
Dziewczyny, na polsacie mówili o testach quick vue, że są ferelne!!!
[/COLOR][/SIZE]
ale ze co dokladnie? Ja juz quick vue na bank nigdy nie kupie....
u mnie od wczoraj @ na calego, obfita, bolaca i wredna. A w dzien kiedy dostalam temp skoczyla mi minimalnie do gory i sie zdziwilam, ze hoho. No nic.
Po pierwsze juz nigdy nie zrobie testu wczesniej niz tydzien po terminie @. Teraz mialam pierwszy raz od 20 cykli faze lutealna dluzsza niz 14 dni. Pierwszy raz... kurka.
Po drugie daje na jakis czas na luz. Mysle, ze musze tez troche od forum odpoczac, bo nie ukrywam, ze bardzo mnie ta atmosfera nakrecai rozczarowania bola coraz bardziej. Musze sie zajac szkola, silownia, organizowaniem wesela, szukaniem pracy, mieszkania. Zajec bardzo duzo a doba ma tylko 24h.
Odpoczniecie teraz troche ode mnie i moze bedzie lepiej.
Just - daj mi znac na pw koniecznie co potrzebujesz tos ie zabiore od razu do roboty!!!! Wymien wszystko od mebli po sztucce (swoja droga mam na wyaniu cala walizke - pelen komplet sztućców).
no i gdybym ktorejkolwiek z Was mogla w jakikolwiek sposób pomóc, to dajcie znać na pw
buziam
sol - wykasujesz z tego posta cokolwiek co napisze, ze nie podoba mi sie na Twoj temat? ost dostaja wszystkie dziewczyny, ktore tresc pw pokazuja na forum? smieszne
w tym miejscu pisalam, ze pewien ktos mi napisal, ze mam kij w kregoslupie, ze jestem stetryczala i nierozdziewiczona, i ze duzo dziewczyn sie na mnie skarzyc.
- a tak anonimowo sol moze byc?
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: