reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok : dziekuje bardzo :)
i &&&& za wasz nastepny cykl !!!!!!

just : ok poczekam na zdjecie wyrafinowana wago :)

reklama
Jos możemy sobie podać rękę co do zakupów ;-) też lubię połazić i popatrzeć na jakieś fajnie dobrane odzienie :D ponad wszystko kocham styl rodem z St. Tropez :D taki marynarski :D ale nie pogardzę innymi :D mam swoje klasyczne faworyty, ale na razie nie stać mnie na wszystko co mi w oko wpada ;-) za to kocham buszować w lumpeksach :tak: mogłybyśmy tu jeszcze całe litanie wymieniać, ale, to forum nie na ten temat :-D

just : ja tez uwielbiam lumpki ale tu ich niestety nie ma... :(
jak jade do PL to robie napad zawsze :)

ja uciekam, oczy mi sie zamykaja, wpadne jutro!
kolorowych

Pok :szok: skargi???Cóż...nie wiem na co dokładnie miałyby być te skargi,jestem w szoku!!!Powiesz coś więcej?

Zjadłam mozzarelkę z pomidorem,bazylią i oliwą na pieczywku Wasa,poprawiam przyjaraną pizzą i mam zamiar popić moją koleżanką Emilką (Lambrusco Emilia)

Josephine dobranoc

Pok :szok: skargi???Cóż...nie wiem na co dokładnie miałyby być te skargi,jestem w szoku!!!Powiesz coś więcej?

Zjadłam mozzarelkę z pomidorem,bazylią i oliwą na pieczywku Wasa,poprawiam przyjaraną pizzą i mam zamiar popić moją koleżanką Emilką (Lambrusco Emilia)

Josephine dobranoc

nie wiem, wiec nie powiem. tyle sie dowiedzialama le w ogole nie ma co tego rozstrzasac.

JUST - moja babcia w Gdansku ma obczajone lumpki gdzie sa super rzeczy dla dzieci - robi tam regularnie zakupy dla swojego prawnuka jedynego :) zapytam ja gdzie dokladnie i Ci dam adresy :)

JOS - dzieki za kciuki :)

ZIZI: bardzo ładnie:tak:, moja przyjaciółka to Wodnik, ale ostatnio nie najlepiej się nam układa...

POK: hehehehe, będę ustawiona dzięki Wam z każdej strony :-D począwszy od ciuszków dla Malucha, skończywszy na sprzętach domowych, DZIEKUJĘ :tak::tak::tak:

Ja jestem dzień przejściowy z wodnika na ryby:) Hehe
Poczku,trzymam kciuki:)
Bogusiu wypiję za Ciebie:) Aaaaaa i będę w 3mieście ale tylko w Ikei przez około 2godziny,jak masz tam dojazd,w miarę łatwy???

reklama
Karola, do Ikei jeździł kiedyś autobus, ale teraz już go nie ma, więc musiałabym przez Gdańsk tam jechać... Bo rozumiem, że czas się liczy i przez miasto dłużej zajmuje dojazd :dry:
jeszcze mi współlokatorka przyszła, żeby jej butelkę wina otworzyć, bo w tym domu, ja jestem winiarą ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry