- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Jos możemy sobie podać rękę co do zakupów ;-) też lubię połazić i popatrzeć na jakieś fajnie dobrane odzienie ponad wszystko kocham styl rodem z St. Tropez taki marynarski ale nie pogardzę innymi mam swoje klasyczne faworyty, ale na razie nie stać mnie na wszystko co mi w oko wpada ;-) za to kocham buszować w lumpeksach mogłybyśmy tu jeszcze całe litanie wymieniać, ale, to forum nie na ten temat
O
oliwkakarolina
Gość
Pok skargi???Cóż...nie wiem na co dokładnie miałyby być te skargi,jestem w szoku!!!Powiesz coś więcej?
Zjadłam mozzarelkę z pomidorem,bazylią i oliwą na pieczywku Wasa,poprawiam przyjaraną pizzą i mam zamiar popić moją koleżanką Emilką (Lambrusco Emilia)
Josephine dobranoc
Zjadłam mozzarelkę z pomidorem,bazylią i oliwą na pieczywku Wasa,poprawiam przyjaraną pizzą i mam zamiar popić moją koleżanką Emilką (Lambrusco Emilia)
Josephine dobranoc
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Pok skargi???Cóż...nie wiem na co dokładnie miałyby być te skargi,jestem w szoku!!!Powiesz coś więcej?
Josephine dobranoc
nie wiem, wiec nie powiem. tyle sie dowiedzialama le w ogole nie ma co tego rozstrzasac.
JUST - moja babcia w Gdansku ma obczajone lumpki gdzie sa super rzeczy dla dzieci - robi tam regularnie zakupy dla swojego prawnuka jedynego zapytam ja gdzie dokladnie i Ci dam adresy
JOS - dzieki za kciuki
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
ZIZI: bardzo ładnie, moja przyjaciółka to Wodnik, ale ostatnio nie najlepiej się nam układa...
POK: hehehehe, będę ustawiona dzięki Wam z każdej strony począwszy od ciuszków dla Malucha, skończywszy na sprzętach domowych, DZIEKUJĘ
POK: hehehehe, będę ustawiona dzięki Wam z każdej strony począwszy od ciuszków dla Malucha, skończywszy na sprzętach domowych, DZIEKUJĘ
O
oliwkakarolina
Gość
Ja jestem dzień przejściowy z wodnika na ryby Hehe
Poczku,trzymam kciuki
Bogusiu wypiję za Ciebie Aaaaaa i będę w 3mieście ale tylko w Ikei przez około 2godziny,jak masz tam dojazd,w miarę łatwy???
Poczku,trzymam kciuki
Bogusiu wypiję za Ciebie Aaaaaa i będę w 3mieście ale tylko w Ikei przez około 2godziny,jak masz tam dojazd,w miarę łatwy???
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Karola, do Ikei jeździł kiedyś autobus, ale teraz już go nie ma, więc musiałabym przez Gdańsk tam jechać... Bo rozumiem, że czas się liczy i przez miasto dłużej zajmuje dojazd
jeszcze mi współlokatorka przyszła, żeby jej butelkę wina otworzyć, bo w tym domu, ja jestem winiarą ;-)
jeszcze mi współlokatorka przyszła, żeby jej butelkę wina otworzyć, bo w tym domu, ja jestem winiarą ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: