reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka ja mam problemy z silna wola:( poki nie ma czegos w domu ok, ale byli goscie wiec lakocie tez, i dupa :/
ja lodziara jestem poza tym :p zamrazalnik pelen:p heheh moze jutro jakos za to sie ogarne :)

reklama
mama, gumisia , paulina : hej :)
paulina : zdrowka dla synka !!!!
mama : fajnie, ze wypad wam sie udal :)
just : super! duze mieszkanko bedziecie sie tam w dwojke gonic :) !!!! tak sie ciesze :)
czy to juz pewne na 100% i mozna podskoczyc? :)

GUMISIA- aaaa,no jak goście byli i słodkości są to jedz :)) od jutra bedziesz sie ograniczać :))
JOS- cześć-tak ,tak obie wyzyty sie udały i teraz padam :))

kochane ja zmykam pod prysznic bo padnieta jestem i potem mogę nie mieć siły...

może jutro na chwilę wlece a tymczasem dobrej nocy i karaluchy :):))

jos jak emocje opadly? opowiadaj no jak mezowi przekazalas nowine?? widzisz teraz wszystkie twoje sklady ubranek sie przydadza:)

pa mamitka bede tesknic:*

gumisia : mam nadzieje, ze sie przydadza... to jeszcze bardzo wczesna ciaza
a po ostatnim to tak sie boje ze jeszcze wole na spokojnie do tego podchodzic, czekam na wizyte u gin.
a maz - jak zawsze zareagowal cudownie, bardzo bardzo sie cieszy i juz na mnie chucha :)
mam odpoczywac ile sie da, on robil dzis kolacje, teraz prasuje a ja poleguje :)

Jos-ty lepiej nie skacz-w twoim stanie to chwilowo wręcz niewskazane;)

Boogie-ty masz usg w przyszłym tyg. a ja obstawiam synka u ciebie-coś mnie tak naszło;)

oki ja padam spać-może jutro będzie lepszy dzień... buziaki

jos a jak mu powiedzialas? a to juz stracilas ciaze? bo przepraszam jesli nie pamietam... :/

ja tez myslalam ze u just jest chlopak, a jak nie widomo to tak mi sie zdaje :)

reklama
just : ok :) leciutko ostroznie podskocze :)

gumisia : tak, poronilam na poczatku lutego
a na oznajmianie ciazy mamy taki swoj maly sekretny rytual ;))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry