reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mnie tez sie objawy zaczely 2 tyg po wiadomosci ze jestem w ciazy, ale przeczucia mialam juz 10 dni przed testem :) nie nakrecam sie, musze sie zaczac godzic z tym ze @ bedzie, choc wiem ze bede i tak smutna jak przyjdzie bo nadzieja sie tli, i w zwiazku z ta nadzieja jesli @ nie przyjdzie teraz to w pn robie owulacyjny
mamitka a jak przeczucia u ciebie ?

reklama
JUST- dzieki za dobrą energię :))przyda sie !

GUMISIA- wiesz jak jest :)) czuje,ze sie udało ,a za 2 dni mam doła,ze pwenie nie bo ponad rok już walczymy i nic to pewnie teraz też lipa a za chwile znów mam nadzieje...
no ta chwilę czuje ,ze bedzie dobrze...
a Ty rób w poniedziałek owulacyjny i sie zobaczy co wyjdzie :))

Boogie-cieszę się razem z tobą-teraz możesz powoli planować sobie jak się urządzić-a jak już się dowiesz płci Kosmonauty-to powoli urządzać kącik dla niego/niej;)

Gumisia - głowa do góry i nie łam się niepotrzebnie;)

a ja padam na twarz a zapowiada się kolejna nieprzespana nocka:wściekła/y:

widzisz mamita to ja mam tak samo, i dzis chyba ten dol, oby jutro bylo lepiej:)
ale jakos juz mi lepiej jak do was przylazlam :)
oj mamitka co ja bym dala zeby nam sie udalo :), to kiedy masz trmin@?

PAULINA- cześć :) a co tam-spać nie możesz czy synek chory???

GUMISIA- biorąc pod uwage ,ze miałam owu w 11d.c. to cykl powinien być 25 dniowy czyli na 14 mam termin @ gbymy @ miała przyjśc po 27 dniach to na 16 kwietnia termin ..dlatego jeśli nie dostane to chce testować w poniedziałek 18 kwietnia.

PAULINA: oby noc nie była taka zła :tak: najważniejsza rzecz, mieszkanie już za nami, ale, to nie koniec walki z codziennością, ale jeden wielki kamień milowy za nami :tak:

wiesz Boogie-metodą małych kroczków można wiele osiągnąć;)- a po tym jak widzę jak mój smyk męczy się z kaszlem i na wieczór miał gorączkę-to wiem że nie pośpimy;(, oj ciebie też to czeka;). kiedy rano weszłam na izbę przyjęć z mężem-powiedziałam że nie tylko my mieliśmy ciężką nockę-było pełno rodziców z chorymi maluchami...

to ja mamitka nawet nie wiem kiedy mam @ dostac, jakby brac pod uwage ostatnie cykle po poronieniu to do 20 kwietnia powinnam czekac, a jesli dodac 2 tygodnie od owulki to za tydzien, o ile wsio ok z faza lutealna, a nie wiem czego sie spodziewac biorac pod uwage ostatnie dwa cykle:)
dziewczyny przejedzona jestem, nie mam dzisiaj apetytu ale jem oczami, siedze i pcham w siebie czipsy paluszki lody:( nie ladnie :(

reklama
PAULINA: słyszałam, od znajomej, że teraz jakiś wirus grasuje i jej syn, też chory... wiem, że powoli muszę się nastawiać na dobre i złe rzeczy, takie jak choroba Malucha, ale warto się pomęczyć, nasze mamy też się kiedyś męczyły :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry