reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just ale juz napewno na bank i na 10000000%?
mamitka tak tempka spadla i bolal mnie dzis prawy jajnik bardzo ( a ostatnio to zwiastowalo okres nastepnego dnia) a jak jutro bym dostala @ to wtedy moja faza lutealna by miala 8 dni to nie bardzo :(

reklama
oliwka - a ile będziesz płacic za laser jesli moge wiedziec ? U mnie na osiedlu za 3 wybrane partie ciała po 5 razy na jedną część - 600 zł a za jedną x 5 - 200 zeta - myślę, że to bardzo tanio, koleżanka zresztą sama to robi(jest kosmetyczką) tylko mói8łam , ze cholernie boli , aja myslałam, że laserem nie powinno. I tak sobie myślę, że skoro tak tanio, to może jakiś stary laser :baffled::baffled::baffled:
Palemko ja kupiłam w superpromocji na Groupon:) Kupon na 1200zł za grosiki tak zwane:))) I w tym są 3 depilacje jednego miejsca,ja chcę bikini.

DZIEWCZYNY MAM MIESZKANIE!!!!!!!! :szok::rofl2::cool2::yes::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Bogusiu:)))))))))))))))))

Byłam na meczyku,mało nie oguchłam i gardła nie zdarłam:) Nasi wygrali oczywiście!!!!
Byłam po farbę blond a wyszłam z ...RUDYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam fulll śluzu więc będziemy działać:)
Idę z pieskami bramę zamknąć,niedługo wracam:)

MAMA: dziękujemy :-D coś tak właśnie huknęło, myślałam, że coś się stało, a to u Ciebie kamień spadł :-D:-D:-D
GUMISIU: tak, już w to na pewno, na 10000000000% :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D

JUST- cudnie !!!!!!

GUMISIA- mam nadzieje,ze jednak nie przyjdzie jutro @ bo to faktycznie nie halo by było 8 dni fl...
a moze to jednodniowy spadek implantacyjny i jutro tempka skoczy :))) czego Ci życzę !!

OLIWKA- to działaj jak jest śluz..

GUMISIU: 6 kwietnia, mam nadzieję tajemnica poliszynela się rozwiąże :-D

MAMA: jest radość niesamowita, po prostu chce się podskoczyć do góry i zrobić fikołka :rofl2:

nawet jak jutro tempka skocze to ja nadziei nie mam w tym cyklu, czulabym cos..... a spadek to nie wiem czy nie za wiele powiedziane:) z 37,20 do 37,05 co myslisz?

GUMISIA- to żadek spadek:))wszystko jest si...a odczucia-wiesz jak jest-każda ciąża jest inna,ja z dziećmi objawy miałam dopiero 2 tyg po pozytywnym tescie ..

reklama
MAMA: wiem, że trzy tygodnie szukania mieszkania, to nie tak długo... ale trzy tygodnie w siódmym miesiącu ciąży, to cała wieczność... niestety, czas goni i nie poczeka, ale teraz już tylko na spokojnie pakowanie manatek, jest okazja segregacji i mama i reszta jej ekipy(siostra i chłopak mojej mamy :-D) przyjadą na święta i będzie duużo miejsca dla wszystkich :tak:

teraz już Karma będzie działać :D przesyłam dla każdej z Was masę dobrej energii ***************************** niech dla każdej zrobi coś dobrego :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry