reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka nie kupiłam, zrobie dopierow czwartek lub piątek jak @ nie będzie. Według owu powinna być jutro według ostatnich cykli w środe, więc zobacze. Jak na razie bóle brzuszka ustały. Tem. wysoka ale nie wiem czy to nie przez to cholerne przeziębienie. wczorajszy test negatywny;-( więc narazie czekam

dzien dobry:) co tam kochane? ktos stresci co sie dzieje?
mielismy gosc, dopiero pojechali, nie ma szans na nadrobienie,
ja jakas smutna jestem, bo wiem ze napewno fasolki nie ma, chcialabym tylko juz okres dostac i zaczac kolejny cykl
dzisiaj tempka spadla o 1,5 kreski nie wiem czy to duzo, i jajnik bardzo bolala( w zeszlym cyklu taki bol mialam dzien przed @) ale lepiej zeby to nie oznaczalo ze zaraz przyjdzie @ bo to znaczy ze mialabym za ktorka faze lutealna :( tak jakos zdolowana troszke jestem....

witam sie i ja dziś :)
dzień intensywny ,ale udany-własnie wróciliśmy-dzieci wykąpane i kończa kakao właśnie.

ściskam Was wszystkie:)))
czy coś miłego sie wydarzyło:))???:)))

EWULA, JOS: DZIĘ-KU-JEMY!!!!!!!!! :D :D :D

mieszkanko zobaczę dopiero w środę, aaaaaale na 48 m2 całe do mojej dyspozycji :D :D :D :D :D, tylko trzeba od malować, od 15 kwietnia mogę się już wprowadzać :D :D :D
babka na farbę przekaże fundusze, ja tylko muszę sobie wybrać kolory i mieć nadwornego malarza :tak: więc tatę ściągam nad morze, niech sobie facet po oddycha morskim klimatem i do dzieła :-D:-D:-D:-D:-D
kobieta jest ugodowa i zgodziła się na kilka moich próśb, to znajoma mojej znajomej, więc chyba wszystko się ułoży pomyślnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EWULA: mi się taka pistacja, ewentualnie zieleń wiosennej trawy marzy w pokoju dziennym, w kuchni jakiś słoneczny, zależy jak jest oświetlona i pokój Kosmonauty :hmm:????

Ostatnia edycja:
reklama
JUST- przeogromnie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!
kamień z serca,co?? :)) az u mnie było słychać huk jak Ci spadł:))
bardzo sie cieszę:))))))))

GUMISIA- co tam słodziaku za doły???
dlatego ze tempka spadła??

EWULA- cześć babeczko :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry