reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

JUST : GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze razemz toba i kosmonauta :))))))))))))) super :)
masz racje! koniec zlej passy, teraz juz wszytsko bedzie sie ukladac jak powinno !

dziewczyny nie chce nikogo ominac wiec ZBIOROWO :
BARDZO WAM DZIEKUJE ZA GRATKI :))))))

reklama
ewula : hej
dzieki ! samopoczucie dobrze a objawow wyjatkowo malo, az sie zastanawiam czy na pewno w ciazy jestem
ale dzis powtorzylam test i wciaz jestem :)
bole mnie tylko (.)(.) i jestem bardzo bardzo senna
do tej pory zawsze tydzien kilka dni przed @ mialam juz oporcz w/w objawow zapachy (lodowka) plus o dziwo w 2 ciazach ten sam zapach w mieszkaniu i na dloniach - plesni :)
takze narazie jestem zdziwiona i sama zbyt wiele nie rozumiem i ta mala ilosc objawow wrecz mnie martwi ...

a co u ciebie? jak samopoczucie?

ewcia : hej
na suwaczek to ja troche poczekam jeszcze... ostatnio suwaczka nie chcialam od razu ale zapislaam sie na pazdizernikowe mamy i co wyszlo? ...
poki co jest bardzo wczesniej, dopiero wczoraj lub dzis powinnam miec @
wiec czekam i z zapisami na grudzien i z suwaczkiem :)

jos trzymam kciuki żeby fasolka się dobrze umiejscowiła i rozwijała;-)
a je lecze przeziębienie:wściekła/y: pierwszys wolny weekend od dawna a tu taki potok kataru;-(

Josephine, rozumiem...

zobaczysz, że tym razem będzie dobrze!!!

Ja też się bałam dodać suwaka, ale stwierdziłam, że co ma być to będzie i spójrz, już mamy skończone 35 tyg a Mikoś szaleje i nie ma zmiłuj się nad matką:laugh2:

Ostatnia edycja:
ewula : zdrowka zycze!

ewcia : jeja ale zlecialo... pamietam u ciebie 20 i 20 kilka tygodni, strach o miesien... jeja
a popatrz jak mikolajek sie trzyma mocno i mu sie nie chce nosa na zimno wychylac :)
niech jeszcze sobie siedzi w ciepelku ale i tak juz jest super - ciesze sie razem z wami !!!!!!

Dziewczyny, na polsacie mówili o testach quick vue, że są ferelne!!!

Josephine, nom, a wydaje się, że to było tak niedawno...
albo jak wylądowałam we wrześniu z podejrzeniem ciąży pozamacicznej, a to zaraz koniec...
kurcze, trochę łez się wylało, ale za to na końcu będą tylko i wyłącznie łzy radości czego i Tobie Kochana życzę :*

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje ewcia :)
wy swoje juz przeszliscie... faktycznie - teraz czas na lzy radosci i nagrode od losu :)
najpieknijesza jaka istnieje :))))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry