reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Krzysiu! A dzięki, po japońsku: "jako-tako" ;-) Właśnie skończyłam pracę i napawam się tą myślą, że już mam weekend :-) Poza tym nie najgorzej ;-) A jak staranka u Ciebie?...

reklama
SOL- biore Castagnusa...czy jesli jestem teraz po owu i jest nadzieja na ciąże to brac go dalej czy odpuscić???to ziołowe ,ale wiesz....mimo wszystko lek...
no czy nasenny Benosen moge teraz brać??wiem,ze w ciązy nie jestem ,ale boje sie kurka ,ze gdyby sie udało...jesssso paranoja z tym wszystkim..dziś nie wziełam leku na sen i prawie nie spałam i teraz padam...

:-D:-D:-D:-D hahahaha no dobre z tym wszystkim ale najważniejsze i najradośniejsze ze możemy się dziś cieszyć i z jos i sol :-D

oliwka - jutro testuję znowu bo mąż po ścianach z nerwów chodzi :-D Ale to jutro :tak:

jos - przepraszam ale jutro Ci pogratuluję :sorry: Dzisiaj jest zbyt ... dzień żeby wieżyc komukolwiek w cokolwiek ;-)

A mi od rana mąż numery wycinał :-p Dzisiaj nikogo nie słucham i nikomu nie uwierzę prócz własnych dzieci bo nie wiedzą co to pryma aprilis :-p
Spadam ubierać naszą trójkę bo za 15 min Karola zaczyna zajęcia a my w piżamach :-p

a czemu z sol?
ja juz sie pogubilam!!!! czemu ciesyzc sie z sol?

mary :dziekuje kochana !

sol czy mozesz do cholery napisac czemu jutro testujesz i czy wyszly ci II ?
napisz mi prawde czy jestes, to ja tez tpbie na napisze prawde :)

Uuuff dziewczyny zamotałyście tak strasznie, że kocurek poszedł kawę zrobić - jak nie wypije to przynajmniej się nawącha :-D

no dobra... za pozno juz... mama dala czadu ze szczegolowymi opisami :) i juz nikt nie uwierzy w 1 kwietnia

TAK DZIEWCZYNY JESTEM W CIAZY :)

i dziekuje wam za gratulacje, mam nadzieje ze nie przedwczesne...
po poronieniu nie da sie juz nie myslec o tym ze szczescie moze byc bardzo ulotne i trwac chwile :(
ale mam nadzieje ze tym razem bedzie DOBRZE :)7

W takiej sytuacji... JOS, GRATULACJE!!! Teraz przekonałaś mnie :tak: zgadzam się, z takich spraw się nie żartuje, są pewne granice dobrego smaku :tak:

Aż się popłakałam ze śmiechu :-D Kocurku - ty jedna się jarnełaś jaki dzisiaj dzień :-D A Balbince dziękuję za pomoc :-D Twój post przed moim idealnie się wkomponował - bo zasadniczo to miał być komentarz do twojego posta :-D Czego Ci życzę :-D Ale wyszedł piękny dowcip :-D

He he he
No tak, a mi jakoś na początku zakminiło jak pisałaś, że w aptece kolejki i będziesz w piątek testować ;-) he he to się porobiło...
Fajnie by było gdybyś mi wykrakała te II ;-) ale... pewnie jutro na imprezce będę miała bloody mary ;-)

JOS- Sol robila ostatnio test i I krecha ale @ nadal nie ma i testuje jutro :))

SERGII u mnie starania byly we wtorek i srode bo tak mialam pozytywne testy owu-teraz czekanie.

zmykam bede po 12.00

reklama
sol oooo czyli jeszcze nie roztrzygnięte;-) tylko nie wiem za co mam w twoim przypadku kciuki trzymać:baffled:

mary pw

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry