reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama w zeszłym miesiącu robiłam...teraz nie bo wczoraj pan doktorre zabronił:) Kazał iść na żywioł:) Bez wykresów,testów i liczenia dni płodnych:)

Zreszta ja po śluzie wiem kiedy owulka a nie zapowiada się nic.

reklama
mama : dzieki ! myslalam z ejakies nowinki nowe u sol byly :) i ze mnie cos ominelo :)

kocurek : mi tez sie w glowie zakotlowalo i ide po kawe :)

serg : no co? :)

Ostatnia edycja:
A nic, sorki...

Dobra, idę sobie, bo jakoś niewidoczna jestem chyba na tym forum dla (prawie) wszystkich.
Mama, Jos, Oliwka - dziękuję za zainteresowanie i życzę Wam miłego dnia :-)

serg : odkryla smojego pierwszego posta po czasie :) to mial byc zart ale mama mnie zdemaskowala
znaczy dziewczyny mialy myslec ze to zart, a to zart nie jest :) moze tak...
ale tak naparwde to wam sie nie dziwie ze nie wierzylyscie
ja sama jeszcze nie wierze i chyba ze strachu nie uwierze dopoki mi pilka przed nosem nie wyrosnie, albo dopiero jak urodze :)

a u ciebie ktory dc?

wiolka : bardzo wazna informacja! nie wiem dokladnie co jest twojej siostrzenicy malej, ale spokojnie! takie powazne dioagnozy wymagaja potwierdzen !
ja jak bylam w ciazy to mialam masakryczne wyniki i mowili mi ze mam ogromne ryzyko albo uposledzenia albo jakies genetycznej choroby, wady serca itp...
przy porodzie okazalo sie ze ok
a zkolei jak maly mial troche ponad rok to sie mocno zakrztusil
i dla pewnosci zorbili mu rtg pluc i co? pluca bez zaciekow, ale znowu cos tam zobaczyli ze z serduchem nie tak, ze to moze sie rozwinac w wade serca*=
co ja sie astresowalam, nabiegalam po lekarzach, plyte pokazywalam z nagraniem
to juz takie bylo niby oficjalne, ZE COS WIDAC
i okazlao sie ze nie ma nic! takze nie traccie wiary!!!!!! musi byc dobrze !!!!

Ostatnia edycja:
Serge...no co Ty???Ja akurat wizytówki zamawiałam i musiałam projekt dosłać:)))
ZOSTAŃ!!!

Serg witaj kochana. Pisałam i pisałam i posta mi wcięło :eek: Zaczyna się wypogadzać a mi się nic nie chce...

reklama
balbinka - kra... kra... kra... :-)

ewula - nie trzymać - to formalność :-p ale wolę wiedzieć na czym stoję :sorry:

Poczekam do poniedziałku i jakby coś we wtorek/czwartek do gina idę bo zaczyna mnie ta @ irytować :dry: A M się przez nią stresuje bidulek :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry