reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny skupić się proszę...12dc dostałam plamienia...brązowy śluz...mało...możliwe,że to po cytologii???

reklama
sol no tak sie może rozregulować po porodzie. Może dostaniesz luteinę na wywołanie @, ale z drugiej strony moja bratowa 3miesiące po porodzie znów zaszła;), a wcześniej się starali 3lata

karola może być po cyto jeśli miałaś na dniach, w innym przypadku to mogą być plamienia okołoowulacyjne takie tez sie zdarzać mogą

Ostatnia edycja:
Sol, kracz mi tak ojjjj kracz :-D
Ja mojemu nie mówiłam, że mi się opóźnia, bo potem on się nakręca, mnie w to wkręca i też się nakręcam a potem oboje mamy doła jak bloody mary przychodzi :dry: ale moje zachowanie w ostatnich dniach wskazuje na to, że @ jednak będzie - M obrywa za wszystko i niesłusznie :sorry2: biedak zaciska zęby wtedy i idzie do garażu coś postukać, pogrzebać...

Wczoraj miałam cytologię...
Owulki nie widać mimo,że powinna być ok niedzieli/poniedziałku a zawsze wcześniej jest śluzu dużo...

oliwka - po cyto :tak:
balbinko - będę krakać aż głos stracę :-D
ewula - tylko że u mnie test by już wyszedł -zawsze wychodziły mi testy do 5 dni przed terminem @ a teraz jestem już po terminie i I krecha była. Ale że wszystko na tym świecie jest możliwe to czekam pokornie... póki mnie nie strzeli :-p

Idę anime oglądać. Karola siedzi w klubie malucha, Emi najedzona się rozgląda a ja mam chwilę ciszy :-D

Josephine, hm... nie wiem czy gratulować czy nie, ale co tam, ja chyba wierzę:tak::sorry2:

a więc GRATULUJĘ!!!!

Jos :-D G R A T U L U J Ę !!! :-)

Hej Sol PW - przesłałam Ci przepis :-) Ale fajnie mieć chwilę dla siebie :-)

Mama Mary Ewula Oliwka Balbinka Sergi Wiola witajcie kochane :-) Mam nadzieję, ze żadnej nie pominełam :-)

Wiem, Just też Cię witam i gratuluję Ci mieszkanka, mam nadzieję, że juz jest Twoje :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Pszczółko :)
Właśnie doczytałam,że mój ginek dostał dofinansowanie 170tyś na poszerzenie działalności na trójmodułową:szok: nic nie rozumiem:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry