reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no dobra... za pozno juz... mama dala czadu ze szczegolowymi opisami :) i juz nikt nie uwierzy w 1 kwietnia

TAK DZIEWCZYNY JESTEM W CIAZY :)

i dziekuje wam za gratulacje, mam nadzieje ze nie przedwczesne...
po poronieniu nie da sie juz nie myslec o tym ze szczescie moze byc bardzo ulotne i trwac chwile :(
ale mam nadzieje ze tym razem bedzie DOBRZE :)7

reklama
Josephine PW:))
Ewula kochana,miodzio i cytrynka,kocyk i łóżeczko,rosołek i herbatka:) Takie zestawy:)))

jos acha czyli to miał być taki wkręt ze ty nam mówisz, ze jesteś, a my myslimy, ze nie, a ty jednak tak:-D:-D

w każdym razie gratuluje i trzymam kciuki bedzie dobrze:tak:

Aż się popłakałam ze śmiechu :-D Kocurku - ty jedna się jarnełaś jaki dzisiaj dzień :-D A Balbince dziękuję za pomoc :-D Twój post przed moim idealnie się wkomponował - bo zasadniczo to miał być komentarz do twojego posta :-D Czego Ci życzę :-D Ale wyszedł piękny dowcip :-D

SOL- TY kawalarzu :))

DZIEWCZYNY no fajnie,ze w koncu wierzycie :))

OLIWKA- a robisz testy owu??ja gdybym nie robiła to pewnie jeszcze bym czekala na owu a tak okazało sie ,ze byla w 10d.c..

SERGII- cześc kochana,jak tam u Ciebie ???

SOOOOOOOLLLLLLL :wściekła/y: należy ci się lańsko jak nic!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

kochana josephine w takim razie WIELKIE BUZIAKI !!!!!!

reklama
No, widzę, że dziewczyny dziś wkręcają! :-D:-D

Ewuś - ja używałam tylko czosnek w zasadzie, no i herbatkę z sokiem z malin. Dużo zdrówka życzę i dzieki za wiesz co!!! :*:*:*

Jos - gratulacje!!! :-):-):-) Super wieść, ale już powoli się zastanawiałam, czy to nie wkręt! :-D

Pozdrawiam wszystkie babeczki! Jestem jeszcze chwilkę, ale zaraz zmykam do koleżanki na ploty. :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry