reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Majeczka -no ja też sie szykuje na grudniówke,ale to sie okaże za 2 tyg.wiec trzymaj &&&&& zebym do Was dołączyła..

Kocurek ,Balbinka,Ewula- Jos bedzie drugi raz mamą:)

ja nie z tych co sobie z takich tematów żarty robią-za długo sie staram ,zeby mnie to śmieszyło..
a Jos jest po poronieniu i bardzo sie cieszę ,ze Jej sie tak szybko udało!!

jetsem ale mi stresa wkrtecilyscie
produkujecie ze szok

kocurek : spruciulo od zmow :) nie lmatwo cie nabrac :)

DZIEWCZYNY TESTU NIE WKLEJE BO PO PEIRWSZE JESLI PAMIETACIE TO SYNEK POPOSUL MI KOMPA NA KTORYM MIALAM PROGRAM Z PLYTA OD APARATU CYFROWEGO A PO DRUGIE NIE MOGE OD TYGHODNIA ZNALEZC TEJ PLYTY ZEBY PROGRAM WGRAC NA KOMPUTER MEZA Z KTOREGO KORZYSTAM OD 2 TYGODNI :))))))))))))))))))))

powaznie :)

ide nadrabiac sie nie wyrobie normalnie

OLIWKA : napisz pw o co chodzi

Serge :( Głupki jakieś...
Mama testujemy około 18-stego?? Ja czekam na owulkę,powinna być 3/4 kwietnia ale nie zapowiada się,może znowu mi się cykl wydłuży...dzisiaj 12dc
Co do Josephine to jeżeli jest w ciąży to serdeczne gratulacje a jak to pirma aprilis to wkręciłyście mnie dziewczyny...Proszę wklej testa,tak na lepsze nasze samopoczucie,że nadzieja jednak jest:)))

reklama
a ja sie troche przeziębiłam i mam z nosa fontanne i boli mnie gardło znacie jakieś domowe sposoby na przeziębienie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry