reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos a ja Cię potrzebuję:)))))))))))

NIE KUPUJCIE TOREBEK ZE STRONY KTÓRĄ OSTATNIO PODAŁAM.

Realizacja szybka,torebka piekna ale rączka się rozerwała i odpadła podczas pierwszych godzin uzytkowania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochane ja tez uciekam juz ;-) na 10 wizyta u psiego fryzjera ;-)
bede później :-D

O ile mnie psina nie pogryzie za to co jej zrobiłam :_D a raczej co jej fryzjerki zrobiły
:-D he ;-)

BAJ;*

MIłego dnia kochane :-)

Witajcie kochane!!!

Melduję się z herbatką i mdłościami... :eek::-) Lecę szybko pod prysznic, i zaraz do Was wracam! :-):-) Co słychać?

u mnie tez pada;(

ja dziś zostaje w domu bo jestem przeziębiona i ukrywam sie przed żartami z okazji 1kwietnia. Jakoś nie czuje tego święta:zawstydzona/y:

KOCUREK- na prawdę Jos jest w ciąży:)

MARY- witaj :)

ide suszyć włosy.

EWULA- ja też nie czuje tego "święta " dlatego dalam sie nabrac Sol :)))nie pomyślałam,ze dziś 1 IV.

Kocurek nie wiem czy Jos zrobiła fotkę testu-robilam tym Clearblue co pogazuje czy ciąża i ktory tydzień..
zresztą nie bede Was przekonywać:)) jak wróci ze żłobka to sama Wam odpisze na Wasze pytania :)

i tak w temacie zostając czy leki nasenne mogą zaszkodzić???bo sama biore Benosen i teraz jak jestem po owu to już ie boje ,przez obawy Jos...dziś nie wziełam i bardzo zle spałam...

Ostatnia edycja:
ewula ja ZAWSZE wychodzę na głupka - w tym roku NIE DAM SIĘ :-D

mama taka mała zmowa....? ;-) czekam na testa

WITAJ MAJECZKA- już nie bedziesz sama na grudniówkach:)a Ty dzis robiłaś jeszcze test:)??

Hej:-) No właśnie wreszcie towarzystwo-już myslałam,ze się nie doczekam;-)Testu dzis nie robiłam bo zbankrutuje:-D Jutro jak wystarczy mi czasu skocze na betkę. Weedend spędzam na uczelni wiec moze jeszcze jakaś GRUDNIÓWECZKA się wyłoni;-)
A Ty kiedy testujesz? Zapraszam na Grudzien jak coś;-)

Mama, no jakoś nie przekonałaś mnie, że Jos w ciąży jest ;-) Niech no testa wrzuca, ale to migiem

Dziewczyny, testa nie chcę na razie robić... Wiem, że to wina przesilenia. Kiedyś już tak miałam, że cykl w jednym miesiącu oszalał. Przez weekend nie planuję szaleć. Robię za kierowcę na babcine urodziny, w niedzielę też trochę czasu za kierownicą spędzę, a jak w poniedziałek się nie pojawi to wtedy we wtorek zatestuję :tak:

reklama
kocurek no właśnie ja też nie lubie wychodzić na idiotkę a ja niestety taka jestem ze łykam jak młody pelikan:-D

jos nie uwierzę jak nie zobacze wyniku hcg ze zdjęciem:-D:-D jos

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry