reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola królewskie śniadanie mistrza :-D:-D:-D
To ja Cię przygarniam na śniadanie a'la Boogie :tak: pieczywko, biały ser i dżem porzeczkowy, mniam :tak: do tego kawusia i koktajl z brzoskwini :-D

reklama
Witaj młoda

Oliwka, ja z natury to też wolę dłużej posiedzieć w nocy i dłużej pospać rano :tak: Pewnie, jak z M w weekend zasiedzimy się do późna to wstaję też później, ale pod warunkiem, że żaden pies nie zacznie dobijać się do naszej sypialni prosząc o spacer. Wtedy to już mam pozamiatane i nie zasnę ponownie :baffled:

Młoda, no jak mój mąż wcześniej pracował to też nie za wesoło ze wstawaniem. Najpierw 25km do Wrocławia, potem przez cały Wrocław po uszy zakorkowany i dopiero na Bielanach Wrocławskich do tyrki. Kto z Wrocławia lub okolic to wie co to za trasa Oleśnica - Bielany Wrocławskie ;-)

A teraz... Nikt by się nie spodziewał, że parę wiosek dalej, dosłownie 10 min. drogi od domu znajdzie super robotę na stanowisku dyrektora :tak: tyle razy przejeżdżaliśmy kolo tej firmy i zawsze zastanawiałam się czym się zajmują, a tu proszę ;-)

p.s. Zakręciło mi się w głowie, a siedzę cały czas :baffled:

Ostatnia edycja:
ewula :* :* :*

wiola taka poważna sprawa ? ..... :(

mama jakie byki???? :szok: nieeeee kochana ja miałam na myśli - "a co jeśli się mylę w kwestii sol" :-D:-D:-D

ja tylko na sekunde
HEJ
w biegu bo za minute wychodze z malym do zlobka

CHCIALAM TYLKO NAPISAC ZE ANI SEKUNDY NIE WIERZYLAM W CIAZE SOL
WESZLAM TU TYLKO PO TO ZEBY.... ZROBIC DEOKLADNIE TAKI SAM ZART :)

DZIEWCZYNY .... JESTEM W CIAZY :)

wiola biedna dziewczynka. Daj znać co tam u niej.

karolina może nie jest tak żle;) Ja tez sie ostatnio przefarbowałam na blond. I szarpnełam się na farbe loreal cating cośtam;) 30zł kosztowała ale wyszła ładnie (karmelowy blond)

matko jedyna, u Was tez pada śnieg - o co chodzi miałą byc wiosna !!!:wściekła/y:

mama - Nie należy stosować leku Castagnus przy nadwrażliwości na którykolwiek ze składników, nie stosować w okresie ciąży i karmienia piersią

sol - ahahaha !!!!

Ja tam padam na twarz bardzo wcześnie ostatnio,nie potrafie długo siedzieć...i wstac tez nie:(

Josephine pilnie poszukiwana:)))

Balbinka moja psina to najbardziej uwielbia dzien tygodnia niedziele cały dzien lezy w łożku i śpi ze mną... Na dwor to sie jej nie chce iść...
A jak juz chce siku to daje mi to dalikatnie do zrozumienia liżąc mnie po policzku :-) :-D

Ale pogoda sie popsuła :-(

JOS: hahahaha raczysz sobie z nas żartować??? :-D:-D:-D super, że poczucie humoru wszystkim dopisuje od samego rana :tak:

DESZCZ PADA, głupi deszcz, ja już tej pogody nie ogarniam, weź człowieku bądz mądry i się z domu wybierz gdzieś...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry