- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
hahaahaha dziewczyny piruecik muszę jakiś zaraz trzasnąć
chyba mam mieszkanko
chyba mam mieszkanko
wpadam tylko na chwile. caly dzien nie mialam jak - przeproaszam! nie dam rady was nadrobic, padam na twarz!
test negatywny, ze az biel w oczy raziła. @ nie ma.
Pierwszy raz od dwoch lat faza lutealna nie 14 a 15 dni.
Przy badaniu szyjki sluz juz lekko brazowawy, no i temp spadla juz lekko, wiec pewnie sie jutro rozkreci na dobre.
Tyle by bylo...
Jutro na caly dzien wyjezdzam, bede moze wieczorkiem.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok!
Wisienka - jak babcia?
buziaki!
gumi - test owulacyjny mozna stosowac jak ciazowy, poniewac hormon lh i bhcg maja bardzo podobna konstrukcje. Dziala to tylko w jedna strone - owulacyjny wykryje i lh i bhcg ale ciazowy tylko bhcg. I nie az tak szybko. Wykryje wtedy co ciazowy. Gdyby byly sposoby na wykrycie ciazy dzien po zagneizdzeniu to juz dawno by ktos opatentowal i fortune zbil, bo sie zaloze, ze wiekszosc z nas by sprawdzala
test negatywny, ze az biel w oczy raziła. @ nie ma.
Pierwszy raz od dwoch lat faza lutealna nie 14 a 15 dni.
Przy badaniu szyjki sluz juz lekko brazowawy, no i temp spadla juz lekko, wiec pewnie sie jutro rozkreci na dobre.
Tyle by bylo...
Jutro na caly dzien wyjezdzam, bede moze wieczorkiem.
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok!
Wisienka - jak babcia?
buziaki!
gumi - test owulacyjny mozna stosowac jak ciazowy, poniewac hormon lh i bhcg maja bardzo podobna konstrukcje. Dziala to tylko w jedna strone - owulacyjny wykryje i lh i bhcg ale ciazowy tylko bhcg. I nie az tak szybko. Wykryje wtedy co ciazowy. Gdyby byly sposoby na wykrycie ciazy dzien po zagneizdzeniu to juz dawno by ktos opatentowal i fortune zbil, bo sie zaloze, ze wiekszosc z nas by sprawdzala
Ostatnia edycja:
O
oliwkakarolina
Gość
Jestem
Just nastroiłaś mnie pozytywnie Farbnęłam się,za to nie mam siły się ruszyć.
Asionek dziękuję
Pok przykro mi...a tak mocno trzymałam &&&&...
Chyba zasnę na siedząco...jak tu wstać o 6.50???No i jeszcze zdążyć do szkoły z dzieciakami?
Just nastroiłaś mnie pozytywnie Farbnęłam się,za to nie mam siły się ruszyć.
Asionek dziękuję
Pok przykro mi...a tak mocno trzymałam &&&&...
Chyba zasnę na siedząco...jak tu wstać o 6.50???No i jeszcze zdążyć do szkoły z dzieciakami?
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Karola dasz radę ja chyba muszę się meliski napić, bo dzisiaj nie zasnę
O
oliwkakarolina
Gość
Nie wiem jak dać radę,przez kilka minut próbowałam znaleźć budzik w ustawieniach telefonu...normalnnie nie mam z tym problemów.
Miały byc staranka ale nici,nie ma siły!Wrrr.Jak ja nie mam siły na tulenia i inne przyjemności to naprawdę jest źle!
Miały byc staranka ale nici,nie ma siły!Wrrr.Jak ja nie mam siły na tulenia i inne przyjemności to naprawdę jest źle!
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Będzie siła, będą staranka nic na siłę, bo na siłę, to się robi czasem k**ę to może Pani niech już zostawi komputra i kładzie się do łóżka, żeby odpoczywać obok swojego Pana Mensza
O
oliwkakarolina
Gość
Starsza Pani spać nie może bo jakiś idiota tudzież idiotka dzwoni do mnie co chwilę z zastrzeżonego nr i nie odzywa się,podejrzewam inteligentną Panią od łóżka którego nie kupiłam.
Rureczka kochana,przepraszam,zapomniałam,że pytałaś)) Pracuję dla siebie i teścia
www.aumentax.pl
www.pakz.pl
No i szkolenia organizuję i uczę dzieciaczki angielskiego i hiszpańskiego w Ninkowym przedszkolu
Rureczka kochana,przepraszam,zapomniałam,że pytałaś)) Pracuję dla siebie i teścia
www.aumentax.pl
www.pakz.pl
No i szkolenia organizuję i uczę dzieciaczki angielskiego i hiszpańskiego w Ninkowym przedszkolu
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
A nie możesz wyłączyć telefonu i obudzić się męża budzikiem? Ja bym tak zrobiła, bo szkoda nerwów... Co za wariatka, przecież, to nie pora na takie telefony...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: