reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
RRurko: dostałm wczoraj telefon od kumpeli, tu jest numer dzwoń natychmiast!!! No to ja za telefon mimo, że było już lekko po 21 ale wiesz, żelazo, musi być gorące :tak: no i dzwonię do tej babki, naciągnęła mnie na 20 minut, ale co tam... Mieszkanko jest dwu pokojowe, blisko komunikacji, po drugiej stronie ulicy hipermarket, generalnie trzeba było by tylko odmalować, więcej info będę miała w sobotę, ale jak mogę mniemać, jest już moje :-D:-D:-D:-D

WIOLA: Cześć, miałaś jedno dziecko, teraz masz ich trójkę :-D:-D

Just to super, bardzo się cieszę :))) polowałaś na kawalerke, a tu 2 pokoje. Dużo więcej Cie wyniesie niż 1000 zł?

:-):-):-):-) jakie to szczęście jak człeka ząb nie boli :-):-):-):-)

Dzień dobry :-D

pok ..... ja do tych testów wcześnie robionych mam liche zaufanie.... nadzieję miałam (i mam) dla Ciebie ogromną...

just no co Ty nie powiesz??????? !!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))) wkładam szampana do lodówki wstępnie :-):-D:tak:

Ostatnia edycja:
Może o jakieś nie wielkie kwoty... Wiesz wczoraj dowiedziałam się jak funkcjonują te dopłaty i ta babka jest w stanie pójść na rękę w niektórych kwestiach ważnych dla mnie, więc tu też wielki kamień spadła z serducha :tak:

WIOLKA: 750 zł+ czynsz ok 250, w tym już woda+ prąd i gaz, ale to rozliczenia co kilka miesięcy, najważniejsze,że ogrzewanie jest miejskie, tylko ciepła woda jest na gaz, ale to dla mnie i maluszka żaden problem ile my tego zużyjemy??? Wolne od początku maja :-)

KOCURRRKU: szykuj się ciotka, szykuj szampana mróź :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
kurczę boogie to kiedy oglądasz??? i umowę trzeba raz dwa spisać, żeby babka kogoś w międzyczasie innego nie znalazła (tfu tfu!!!)

Witam się cieplutko z rana :-D

Troszkę przewertowałam i proszę jakie cudne wiadomości - JUST super! Tak się cieszę!!! Tak mocno trzymałam &&&&&&&&&&&&&&& ale dla pewności potrzymam jeszcze do soboty :tak:

Wiola to niezłą zamianę zrobiłaś :-D oddałaś na parę godzin jedno dziecko a otrzymałaś trójkę :-D Dasz radę :tak:

Kocurku ja byłam w bardzo podobnej sytuacji co Ty i to dosłownie "przed chwilą" :tak:
A zaczęło się ze 4 lata temu jak jedząc chleb natrafiłam na kamyk :crazy: złamałam kawałek zęba :wściekła/y: No ale co, nic nie boli więc olałam :sorry2: po dłuuugim czasie zaczął boleć i to bardzo, mąż zaprowadził mnie do stomatologa i... leczenie kanałowe :baffled: wycierpiałam się, wypociłam na tym fotelu tak, że ubyło mi chyba parę kg.
Wszystko było ok, jak w lutym tego roku zaczęłam źle się czuć. Gorączka dochodziła do 40st. Zaczęły puchnąć mi węzły chłonne, antybiotyki nie działały. Przeraziłam się jak zaczęła boleć mnie cała szczęka. Nie mogłam w ogóle otworzyć buzi :no: piłam i jadłam przez słomkę a węzły miałam jak chomik, który właśnie na magazynował żarcie.
I co? Okazało się po zrobieniu RTG panoramicznego, że zrobił się taki olbrzymi stan zapalny. Ząb mnie nie bolał, ale wszystko dookoła. Poprzednia dentystka źle oczyściła zęba i tak go zaplombowała :angry: Dostałam inny antybiotyk i już wieczorem plułam tym świństwem, ohyda. Byłam w sumie na 5 wizytach, z super znieczuleniem i teraz ząbuś jest jak funkiel nówka ;-) A dodam, że ten ząb też jest martwy, olbrzymia dziura po wydłubaniu wypełnienia a stan zapalny zrobił się pod zębem
Muszę jeszcze pójść do niej przed ciążą na zmianę uzupełnienia w jednym zębie i na ściągnięcie kamienia :tak:

Ja prezentu babci nie kupiłam, bo zwątpiłam czy apaszka to dobry pomysł i dzisiaj jedziemy ponownie do Wrocławia coś czarować a nic innego mi do głowy nie przychodzi :-(

@ brak

reklama
Kocurrku tam mieszkają jeszcze ludzie i oni mają najpóźniej do 15 kwietnia powiedzieć kiedy się wyprowadzają, tzn teraz babka z którą rozmawiała musi zadzwonić do właścicielki do Islandii, w sobotę dowiem się więcej, ale to szło drogą znajomości, więc nie powinna się wycofać, mam nadzieję :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry