reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczynki:) Nie wiem czy mnie pamiętacie taka jestem czarna owca... Nie mam coś czasu na neta, o dziwo dzisiaj coś znalazłam:) Chciałam się pochwalić że będziemy mieli małego szkraba:) W ostatnim momencie zmieniliśmy zdanie że jednak w 2011 chcemy dzidzie a nie w 2012 i udało się za pierwszą próbą:)
mama05 trzymam kciuki!! I za resztę staraczek też!!
buziaki:***

Ostatnia edycja:
reklama
kocurek co mi sie wydaje ze u ciebie bedzie dziewczynka :)
mamitka w poniedzialek chce robic to bedzie 28dc i 10 dni po owulce, co myslisz?

ale numer! agus wlasnie do ciebie napisalam PW!!!!
bo cie przypadkiem znalazlam

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie, ze zajrzalas! kupa czasu !!!!!!!!!!!! SZOK :)

agus to pomoz staraczkom ilu dniowe cykle kiedy starania kiedy test pozytywny jakie pierwsz objawy ?

AGUS KULA- cześć baboooo :) fajnie,ze wleciałaś :)) gratki szczęściaro !!!!!
pisz z nami :)

PALEMKA- dziekuje:)))

GUMISIA- myślę ,ze za wcześni bedzie ...mozesz zrobic jak masz ,ale za wczesnie wydaje mi sie...ja tylko raz robiłam owu i wyszedl ,ale jak pisałam w 27d.c. czyli 14 dni po owu..

EWULA- wiesiolek sie bierze na śluz i do polowy cyklu a casta.przez 90 dni codziennie -tylko pytanie coi jak w czasie brania sie zajdzie ??????????

z ciekawosci zrobie, czytalam ze owulacyjny wykrywa dzien po zagniezdzeniu, duzo wczesniej nic ciazowy, jak wyjdzie negatywny to juz zupelnie nia mam zludzien, kurcze ale nadal mam poprzestawiane te cykle powinnam miec 29 dniowe czyli w srode dostac, ciekawe jak to bedzie

AGUS KULA- to zaglądaj jak znajdziesz chwilę:)a jak sie czujesz??duzo działań u Was bylo??bo my tu juz dość sexu mamy więc pytam;)) pociesz nas:)

GUMISIA-ja nie czytalam za wiele o testach owu stosowanych w innym celu :))ale skoro tak wyczytałas to zrób z ciekawości :))

mama acha:zawstydzona/y: to myśle ze posłuchaj palemki ona wie:-) lepiej niż ja

gumisia wiesz ja czytałam ze jednak owulacyjne nie sa tak czułe jak ciążowe wykrywają takie hcg powyżej 100.

agus gratki opowiedz jak tam się udało. Stosowaliście jakieś triki;-) jak objawy?

reklama
nio agusia podziel sie doswiadczeniami :) mamita a co mi szkodzi jak leza i czekaja na kolejny cykl, nic sie nie stanie jak jeden ukradne:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry