reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agus to pomoz staraczkom ilu dniowe cykle kiedy starania kiedy test pozytywny jakie pierwsz objawy ?
U mnie cyklw 34 -35 dniowe, owulka gdzies okolo 22 dc (zazwyczaj u mnie faza luteinowa trwa 12 dni) test zobiłam dzień po dacie @ która nie przyszła ale tak coś czulam ze jest bo tak mnie brzuszek pobolewał jakoś dziwnie jak przy pierwszej ciąży a objawy... puki co nic no troche (.)(.) pobolewaja.
staranka najlepiej co 2 dzień a nie co dziennie bo jakość plemników może być nie wystarczajaca jak za dużo jest bzykanka

Ostatnia edycja:
reklama
jak w tym cyklu sie nie uda to w przyszlym tez dzialamy co drugi dzien, za pierwszym razem tez od razu zaszlam tak w ciaze

wlatuj czasem do nas pomarudzic o objawach :)

kochane ja uciekam :)

mąż bedzie pózno,nie bede na Niego czekac bo i tak nie wysiedzę ...idę na małe SPA i sie kłade,cos poczytam i spac :)

papaśki i karaluchy :):))

My mieliśmy boba w planach na marca 2011 ale potem się rozmyslelismy i mielismy czekać do czerwca z starankami ale teraz w styczniu meżulek zagadał w styczniu że może byśmy coś pomyśleli wiec stwierdziłam że trzeba kuć zelazo poki goracenim się rozmysli znow i w lutym zaczeliśmy no i sie udało odrazu.:) Pomoglo mi napewno to ze od kad mam już @ spowrotem po 1 ciąży mierze sobie temperature itp. wiec niem kiedy mam mieć mniejwiecej owulke. Mama 05 jak narazie czuje sie swietnie nic mi nie jest ani nie muli ani nie heftam. Tomek sie smieje ze jestem stworzona do ciąży bo obie poki co sa nie objawowe:):)
Dobranoc mama05

Ostatnia edycja:
Kurczę, przyszłam Was poczytać a tu pusto....
A Pok pewnie Nas cały dzień czyta i się uśmiecha;-)
Była wieczorem u mamy w szpitalu, na razie ją zostawiają...

alez pyszny szpinak zrobilam, ktoś chętny?

na szpinak zawsze :))

Ja kocham szpinak!!!
Byłam u ginka:Wszystko pięknie,nic tylko rodzić...zrobił mi cytologie,usg: endometrium 9,5 ;usg piersi i tarczycy.Powiedział:nic na siłę,na spokojnie dajcie sobie czas do września,łykać tylko kwasik i nie stresować się.Mam wrócić w ciąży za kilka miesięcy.

no to super , ze wszystko jest dobrze !! teraz owocne staranka i niedlugo zawita fasolka :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

asionek wojny powiadasz... hmmmm :dry: nie lubię wojen, no chyba że czysto merytoryczne ;-) do wtorku już niedaleko .... ale będziesz miała widoki !!! Już Ci zazdroszczę :))))))))))
..

tez nie lubie :(((
mam nadzieje , ze bedzie wszystko dobrze i widoki beda ciekawe , bo dzidzia ostatnio spala sobie hehe

heheh nio widzisz kocurek, juz coraz lepiej bedzie :) ktory to juz tydzien? czemu nie zrobisz suwaczka?
a dziewczyny nie pochwalilam sie, dostalam caly bukiet tulipanow ale takie piekne jak nigdy, listki maja taka zolta obwodke a kwiaty malinowo(koralowe hmm taki specyiczny kolor)- biale no cudo:)

uwielbiam tulipany !! najpiekniejsze kwiaty jak dla mnie :))

Mama dobranoc :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry