reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Najlepsze jest to,że to jej znajomi to robią,ci którzy wystawiali dla niej tą grzecznościową aukcję.Właśnie mi odpowiedzieli na komentarz...normalnie jadą mi.Chamstwo się szerzy.
Nie wyłączam telefonu,wyciszyłam dzwonki i wysłałam im sms-a żeby dali sobie spokój.Numer znalazłam w danych Allegro.
To przerasta wszelkie granice...Jak będę w 3mieście to chyba ich poodwiedzam,mam adresy.

reklama
Na 99% w poniedziałek:) Ale u nas się to zmienia...powinnam być bo wniosek trzeba zawieźć do urzędu i Ikea:)
Idę spać,do rana,papapap:)

hahaahaha dziewczyny piruecik muszę jakiś zaraz trzasnąć :D

chyba mam mieszkanko :D

wow no co ty ????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super i mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))))))))))))))))))))))))))))

Pok przykro mi :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Oliwka ja cie no co za matoly :/ ludzie to wstydu i kultury nie maja :////

dobrej nocki !!

3witam
pok:-*tule
czesc dziewczyny.
iwa dala rade, wrecz niechciala do domu wracac...a od wieczora zamiast 1 dziecka mam 3 . siostra z najmlodsza corcia do szpitala poszla(4 tygodnie ma mala)a dwujka jej dzieciakow przyjechala do mnie. przez najblizsze dni bedzie u mnie dom wariatow

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry