reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
niusia niom to sie nalatasz, a nie doszokujesz sie tez problemow wlasnie w tym podrozowaniu?
Pytalam sie gin przy kazdej wizycie i nie jest to przeszkodo jedynie co okres moze sie poprzestawiac,ale ja latam co 3-4 miesiace,juz bym chciala w koncu usiasc na tylku w jednym miejscu,ale dopoki maz papierow nie bedzie mial to bede musiala tak podrozowac.a jedynym wyjsciem zebym juz przestala tak krazyc po swiecie to wiadomosc ze bede miala dzidzie.bo wtedy niby latanie jest niebezpieczne a ja wole nie ryzykowac.

jestem dziewczyny

cały dzień was czytałam na komórce zeby sie dowiedzieć co u poczka a tu nic:-( gdzie ona jest?

EWULA- cześć :)

PALEMKA- to fajnie,ze z ręka juz oki:tak:

KOCUREK- dzieki za odp...

PALEMKA- nie,nie-ja mam,tylko nie ma ulotki-poczytaj kochana czy tam coś piszą o ciąży -ze jak sie zajdzie to trzeba od razu odstawić czy jak????bo ja biore od 3 marca i teraz jestem po owu i nie wiem czy mam dalej brać czy przestać ...nie wim czy jak przestane to sobie bardziej nierozreguluje;/
szlag by to-pytałam gina czy moge brac ,ale nie zapytałam co wrazie ciązy.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w ciąży się nie bierze mamitko z tego co pamiętam, musze teraz zaprowadzic auto, bede potem to przczytam i ci napiszę :)

Ale wez do konca cyklu teraz , takiej fasolce małej nic się nie stanie napewno

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry