reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
niusia a to staranka już tak długo trwają, że poważniejsze badania w przygotowaniu??? I w Kanadzie się nie da?? :confused:

gumisia hehe pewnie, że bez nakręcania ale aaaaale.... :-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co tam!!!

O rany - jest wieczór a mi NIE JEST NIEDOBRZE :szok:
Kocurku starania trwajo juz rok,ale ja czesto podruzuje raz do polski raz do stanow i teraz do kanady.W stanach mam praktycznie calo rodzine i jestem tam od pieciu lat a do kanady przylecialam ze wzgledu na meza bo on narazie papierow nie ma dlatego tak latam.W kanadzie mozna porobic badania ale za kazdo wizyte nawet zeby tylko lekarza zobaczyc to chco $150.a w stanach jestem ubezpieczona i nie musze nic placic a tych wizyt pewnie troche bedzie.tylko niewiem jak dlugo mogo trwac bo chcialbym byc na wielkanoc z mezem.

GUMISIA- ja robiłam raz owulacyjnego -w 27 d.c. czyli w dzień @ jak nie przyszła ,ale rano zrobiłam ciążowy i II a koło południa zrobiłam owulacyjny i II kreski były baaardzo wyrazne!
a Ty kiedy zamierzasz zrobić owulacyjny???

rozumiem niusia to troszkę niewygodnie Ci z tym lataniem... a takie kompleksowe badania hormonalne to chyba ktoś inny powinien sie wypowiedzieć ile moga trwać - ja nie robiłam :sorry:

Dzięki dziewuszki.

Mamitka zawsze robię z czosnkiem, ma bardziej wyrazisty smak :))

Kocurek u mnie się tak nie da niestety, bo ja jestem jedyną nauczycielką wychowania przedszkolnego w naszej szkole przy której jest przedszkole i jestem pewna, że jakbym była w ciąży, to by mnie dyra wyklęła, bo na to zadupie nikt nie będzie chciał przyjść pracować, i co miesiąc jak przychodzi @ to się nie wkurzam tym, że nie ma fasolki, tylko tym, że będę musiała kolejny miesiąc pracować. Kocham swoją pracę, ale miejsce pracy mi nie odpowiada, dzieciaki mam fajne, tylko jakoś atmosfera się popsuła, do tego stopnia, że będę szukać innego etatu.

Oliwka jak będziesz w Eg to zapraszam :D a gdzie właściwie pracujesz?

Gumisia, Mamitka &&&&

rureczka to będziesz zmuszona się zmierzyć z niezadowoleniem dyrekcji :((( współczuję - ja sama właśnie uniki stosuję bo nie lubie takich sytuacji gdzie muszę się tłumaczyć - mam L4 i ono mówi samo za siebie ... a rozmawiam tylko z przemiłą kadrową :)

nagusek cześć :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry