reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem :)
ale zaraz ide kapac poldusia

niepotzrebnie siadlam bo nie mam sily wstac

mama : nie pij ! i nie bierz lekow na sen ;) po co pozniej stresy

reklama
mama ee tam - nie słuchaj jos :-D:-D pij - jeszcze tydzień możesz :-):-):-) ale niedużo !!!! Tak dla smaczku :-):-):-)

:-DDzieki Kocurku zobaczymy w sobote czy czary zadzialaly.A jesli nie to bede musiala do stanow leciec na badania do gina.tylko mam pytanko jak dlugo mogo potrwac te wszystkie badania? bo chcialabym wrucic na wielkanoc do meza do kanady.

hehhe asionek mamitka kochane jestescie, ale nie nakrecajcie mnie bardziej, zadnych konkretnych objawow nie ma, ani cycki, podburzsze tez dzis nie boli po raz pierwszy wiec nie nakrecam sie, maz tez spiacy a w ciazy nie jest, wiec albo alergia albo przesilenie :) ja sie zebralam i poprasowalam,
moj misiek juz wiec ze jak dostanie smsa albo mu powiem jest okres to w ciagu godziny widze piwko z sokiem malinowym :) hehehe tez mam mega ochote
kurcze martwi mnie ze pok sie nie odzywala w ogole :(

niusia a to staranka już tak długo trwają, że poważniejsze badania w przygotowaniu??? I w Kanadzie się nie da?? :confused:

gumisia hehe pewnie, że bez nakręcania ale aaaaale.... :-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co tam!!!

O rany - jest wieczór a mi NIE JEST NIEDOBRZE :szok:

Ostatnia edycja:
heheh nio widzisz kocurek, juz coraz lepiej bedzie :) ktory to juz tydzien? czemu nie zrobisz suwaczka?
a dziewczyny nie pochwalilam sie, dostalam caly bukiet tulipanow ale takie piekne jak nigdy, listki maja taka zolta obwodke a kwiaty malinowo(koralowe hmm taki specyiczny kolor)- biale no cudo:)

GUMISIA- dobra,dobra-ja swoje wiem :)) tak czy tak potrzymam sobie &&&&&&&&&:tak::tak::tak:

KOCUREK- ale nas tu Gumisia kokietuje co:-D

JOS- JAK TAM ,DAŁAŚ RADE WSTAĆ?

rurka- &&&&&&&&&&&&& za ten cykl!!!!:))

gumisia bo ja uparty baran jestem :-D:-D no i jak dyskretnie się wyróżniam!!! A z tygodniami to dziwnie - niby 12-13 formalnie, ale brzdąc większy o tydzień przynajmniej :)....

reklama
hehe mamita obys miala racje :)
myslicie ze jest sens wczesniej robic owulacyjny ?
a gdzie wiola?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry