- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
mama ee tam - nie słuchaj jos pij - jeszcze tydzień możesz :-):-):-) ale niedużo !!!! Tak dla smaczku :-):-):-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KOCUREK,JOS- nie wypije bo nie mam piwka-mam tylko ochotę
Niusia21
Fanka BB :)
Dzieki Kocurku zobaczymy w sobote czy czary zadzialaly.A jesli nie to bede musiala do stanow leciec na badania do gina.tylko mam pytanko jak dlugo mogo potrwac te wszystkie badania? bo chcialabym wrucic na wielkanoc do meza do kanady.
hehhe asionek mamitka kochane jestescie, ale nie nakrecajcie mnie bardziej, zadnych konkretnych objawow nie ma, ani cycki, podburzsze tez dzis nie boli po raz pierwszy wiec nie nakrecam sie, maz tez spiacy a w ciazy nie jest, wiec albo alergia albo przesilenie ja sie zebralam i poprasowalam,
moj misiek juz wiec ze jak dostanie smsa albo mu powiem jest okres to w ciagu godziny widze piwko z sokiem malinowym hehehe tez mam mega ochote
kurcze martwi mnie ze pok sie nie odzywala w ogole
moj misiek juz wiec ze jak dostanie smsa albo mu powiem jest okres to w ciagu godziny widze piwko z sokiem malinowym hehehe tez mam mega ochote
kurcze martwi mnie ze pok sie nie odzywala w ogole
Czarny Kocur
niusia a to staranka już tak długo trwają, że poważniejsze badania w przygotowaniu??? I w Kanadzie się nie da??
gumisia hehe pewnie, że bez nakręcania ale aaaaale.... :-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co tam!!!
O rany - jest wieczór a mi NIE JEST NIEDOBRZE
gumisia hehe pewnie, że bez nakręcania ale aaaaale.... :-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co tam!!!
O rany - jest wieczór a mi NIE JEST NIEDOBRZE
Ostatnia edycja:
heheh nio widzisz kocurek, juz coraz lepiej bedzie ktory to juz tydzien? czemu nie zrobisz suwaczka?
a dziewczyny nie pochwalilam sie, dostalam caly bukiet tulipanow ale takie piekne jak nigdy, listki maja taka zolta obwodke a kwiaty malinowo(koralowe hmm taki specyiczny kolor)- biale no cudo
a dziewczyny nie pochwalilam sie, dostalam caly bukiet tulipanow ale takie piekne jak nigdy, listki maja taka zolta obwodke a kwiaty malinowo(koralowe hmm taki specyiczny kolor)- biale no cudo
mama05
prrrryy szaaaalona :))
GUMISIA- dobra,dobra-ja swoje wiem ) tak czy tak potrzymam sobie &&&&&&&&&
KOCUREK- ale nas tu Gumisia kokietuje co
JOS- JAK TAM ,DAŁAŚ RADE WSTAĆ?
rurka- &&&&&&&&&&&&& za ten cykl!!!!)
KOCUREK- ale nas tu Gumisia kokietuje co
JOS- JAK TAM ,DAŁAŚ RADE WSTAĆ?
rurka- &&&&&&&&&&&&& za ten cykl!!!!)
Czarny Kocur
gumisia bo ja uparty baran jestem no i jak dyskretnie się wyróżniam!!! A z tygodniami to dziwnie - niby 12-13 formalnie, ale brzdąc większy o tydzień przynajmniej ....
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: