reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek a co tam na październikowych słychać ... bo ja właściwie wiszę tylko staraczkom tutaj na głowie ;)))) i nigdzie nie chadzam :)

A jak Twoje samopoczucie, co z tym spaniem i w ogóle?

hej wisienko śpioszku :))))

Idę szałwię zaparzyć i będę zęba okładać - może dziś się obejdzie bez Apapu :sorry:

u nas juz lepiej , ale bylo kilka wojen :(( o glupia liste .... na szczescie juz jest dobrze :)
a u mnie ogolnie to zle nie jest :) spac tylko nie moge i jakos brzucho pobolewa , ale chyba nic zlego sie nie dzieje ... we wtorek wizyta to sie dowiem i juz sie boje troche :(

reklama
Ja kocham szpinak!!!
Byłam u ginka:Wszystko pięknie,nic tylko rodzić...zrobił mi cytologie,usg: endometrium 9,5 ;usg piersi i tarczycy.Powiedział:nic na siłę,na spokojnie dajcie sobie czas do września,łykać tylko kwasik i nie stresować się.Mam wrócić w ciąży za kilka miesięcy.

Czekamy na łóżko piętrowe.
Czy ktoś ma wieści od POK??????

niusia wiesz wczoraj w nocy miałam "małą" niedyspozycję zębową więc tych czarów tylko na jedną fasolę mogło nastarczyć ;))))

asionek wojny powiadasz... hmmmm :dry: nie lubię wojen, no chyba że czysto merytoryczne ;-) do wtorku już niedaleko .... ale będziesz miała widoki !!! Już Ci zazdroszczę :))))))))))

rurka szpinak kocham i uwielbiam :)))))) a z czym on???? ja zwykle naleśniki robię :))) Ale sam też POCHŁONĘ MNIAM!!!

OLIWKA no i pięknie :tak: A o poczku słuch wszelaki zaginął........

Ostatnia edycja:
Oliwka przesyłam kurierem, jeszcze ciepły.
Pok nie było.

Kocurek ja robię na patelni z czosnkiem i śmietaną :)) za naleśnikami w każdej postaci nie przepadam.

U nas staranek ciąg dalszy:) według suwaczka powinnam mieć owu za 5 dni, a już jestem po z moich obserwacji...

Jeszcze dzisiaj grecką zrobiłam. Szał w kuchni był. A jutro musiałam wziąć wolne w pracy, bo do Gdyni będę jechać.

Kocurki powiedz mi, jak było u Ciebie ze zwolnieniem w pracy? Przyjęli kogoś na Twój etat? nie robili Ci problemów, bo się zastanawiam jakby to było u mnie...

mniam mniam mniaaaaammmm no to się pooblizywałam bo ja na razie na diecie z powodu zęba-gada... dopiero śniadanko mogę :sorry:

rureczko to nic tylko za Ciebie kochana trzymac mocno :) :) :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A wiesz ja jestem trochę dziwna bo nie rozmawiałam nawet z dyrekcją w cztery oczy - wystosowałam do niej list, że przwdopodobnie dłuuugo będę na L4 z wiadomych powodów. A teraz moje urwisy zostały porozdzielane i przydzielone pozostałym anglistom - u nas wielki moloch to trochę nas jest :-) A czy były problemy to nie wiem bo na razie skutecznie unikam kontaktu z pracą - tylko syn co chwilę zwolnienie dostarcza do kadr .....

Ostatnia edycja:
jestem

WISIEŃKA- no to pospałas dziś :)) ale jak masz możliwość i potrzebe to pewnie -korzystaj :)

ASIONEK- kochana dziekuje za fluidki i &&&&

RURKA- zrobiłas taki z czosnkiem :))??

moje bąki już w łóżkach ,5 minut i beda spac ..musze ich wczesniej kłaść bo rano musze budzić i marudzi zwłaszcza Domino ..brak im rano tej godziny...ale dzieki temu mam spokojny wieczór:))
piwko bym wypiła ,ale nie mam;/ buuuu

reklama
Rurka a ja dopiero teraz zajarzyłam,że mamy oddział biura w Elblągu:))) Szybka jestem:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry