reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jest jeszcze opcja, ale to dla mnie takie ciężkie... Dom samotnej matki przy takim zakonie sióstr w Gdańsku... tam przychodzisz i mówisz jak jest i oni pomagają... :zawstydzona/y:

just mega kiepski temat, nie wiem co poradzic:(
mamitka no widze wlasnie ze ty jakisz szal masz a ja od 3 dni lenia na maksa, ale licze ze jak sie wykape ogarne to zbiore w sobie, i przez to dziadostwo znowu nadzieja sie rodzi, ze moze to maly psozyt wysysa ze mnie energie a nie przesilenie wiosenne:) ale to duzo za wczesnie na jakiekolwiek oznaki, poza tym nic nie czuje, musicie mi wybic z glowy to wkrecanie

just : tez wierze ( i szczerze mysle!) ze uda sie cos znalezc i ze obedzie sie bez domu samotnej matki :)
ale gdyby - mwoie GDYBY - nie udalo sie znalezc no to jets jakies tymczasowe wyjscie!
choc na te 3-4 m-ce zbey dziecko odchowac, odkarmic, pobiec do pracodawcy po papier ze cie zatrudnia JUZ na stale od takiego dnia i takiego miesiaca i z tym papierem do miasta po miejsce w zlobku!
bedzie praca to bedzie pensja to i wynajmiesz od reki kawalerke ! z dizeckiem czy bez!

jestem Domi wrócil z ogrodka taki wymorusany,ze musialam Go szorować;/

PSZCZÓŁKA- najwazniejsze ze jest skok:) a robiłaś testy owu??

WISIEŃKA- jak z babcią??????????

JOS- no tak,umowe trzeba podpisać-szlag by to-ciężki temat ....

GUMISIA- a Ty ktory masz teraz d.c.????

mamitka 24, i mmontuje sobie na calego, od tych 3 dni poza ta ospaloscia mam jeszcze cos takiego ciezko mi sie oddycha tak jakbym miala jakis ciezar na klatce ciezko to wytlumaczyc, ale staram sie to zrzucac na ta alergie:)

Mama testów w tym cyklu nie robię ;-) To sobie odpuściłam, tempki tez miałam nie mierzyc, ale chciałam ginkowi pokazać to się mobilizuję.

Just no rzeczywiście ciężki temat. Mnie się wydaje, że ludzie się też boją bo matki z dzieckiem w razie czego nie można z mieszkania wyrzucić, tylko muszą takiej osobie zapewnić coś w zamian.Moze dlatego tak ciężko Ci coś znaleść. Ale sprawdź tak, że najpierw niech kumpela się umówi a potem Ty, i ciekawe czy którejś z Was wynajmą mieszkanie.

Kochane moje Babeczki, ja zmykam na dziś, życzę Wam miłego popołudnia :-D :-D :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
GUMISIA- bo jak patrze ,ze masz 2,5 tyg.do testowania to myślałam ,ze Ty tak jak ja w połowie cyklu a Ty widze na finiszu:)) no to teraz sie zacznie zaciskanie &&&&
a ilodniowe masz cykle??

ja mam dziś 12d.c a cykle 25-27 dniowe,ale u mnie owu była teraz we wtorek.wiec moze być tak,ze ten cykl 25 dniowy bedzie :)

PSZCZÓŁKA- to mierz dalej i pokaż ginowi i niech Ci powie co o tym mysli:) ja też biegalam do mojego z wykresami jak sie o Zuzu staralismy :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry