reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć wszystkim!

Jeeeeju, wstałam dziś o 13 i to z takim bólem gardła i mdłościami z kosmosu!... :szok::szok::eek: Jeszcze z piżamy nie wylazłam i chyba tak sobie przeleżę, bo nie mam siły...

Miłego piątku, kochane!

dziekuje wam wszystkim :* kochane jestescie, ja juz wykapana wypachniona, i narazie troszke z wami tu bede:)
dziewczyny wyszlam z kapieli mowie obejrze co tam sie dzieje moze cos wyczytam a tam potok sluzu, niby mleczny ale lekko rozciagliwy kurcze moze mi sie cos z owulka jednak miesza:/

Witam wszystkie babeczki ;-)
Lepiej późno niż wcale he he
Niestety, nie nadrobię Was :-( to jakieś 30 stron... :szok:

Wczoraj wyszorowałam wszystkie okna, przy ostatnim już mi się ryczeć chciało, bo niepotrzebnie balkonowe zostawiłam na końcu :-(
Potem z Małżem pojechaliśmy do Wro i jak wróciliśmy to oboje przed telepatorem zasnęliśmy (normalnie jak stare, dobre małżeństwo :-D).

Dzisiaj maraton z dywanami. Wyprałam wszystkie i padam... Rąk nie czuję, kręgosłup też trzeszczy. Mimo, że odkurzacz piorący jest, turbo szczotka jest, to mimo wszystko aby porządnie wszystko doprać po zimie to tradycyjne metody są niezawodne, ale baaaardzo męczące :confused2:

Wpadłam w zasadzie się tylko przywitać i zaraz pomykam dalej. Babcia ma 86-te urodziny i w sobotę imprezka. Musimy podjechać jakiś prezent wyczarować. Myślałam o apaszce :eek:

Buziaki kochane i do jutra :tak:

/@ spóźnia się już 3 dzień :wściekła/y:/

Witaj balbinka oj biedulka wymęczona :-( położ sie i odpocznij ;-)
Moze zrobiłabyś test ?;-)

Kochane uciekam na tv ;-)
poleniu****e sobie troszke :-D

Do później ;-);-) ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry